VIDEO Poliţia în luptă cu puternice structuri mafiote din Timiş şi Caraş Severin

clanMiercuri au avut loc opt descinderi și percheziţii. Dintre acestea, şapte în Oraviţa- Caraş Severin şi una la Chişoda în Timiş. Au fost vizate mai multe persoane care ar avea legături cu gruparea specializată în infracţiuni cu violenţă condusă de Sorin Udrea, arestat în urmă cu o săptămână la Timişoara.
Unele persoane la care s-au desfăşurat percheziţii sunt de mai mult timp în vizorul poliţiei fiind cercetate într-un dosar de braconaj precum şi într-un alt dosar privind jefuirea unui contrabandist de ţigări.
Conform surselor, au fost emise 12 mandate de aducere la audieri. Imagini preluate de pe youtube cu momentul descinderilor de la Chisoda.


În acelaşi timp, poliţiştii fac apel, printr-un comunicat de presă, către toţi cei care au suferit vătămări în urma acţiunilor grupării lui Udrea să se prezinte la sediul Poliţiei sau la DIICOT pentru a depune plângere.
„Din informaţiile pe care poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale le deţin, ar exista mai multe persoane care ar fi fost tâlhărite de către membrii grupării infracţionale destructurate în cursul săptămânii trecute, al cărei lider este U.S. Astfel, solicităm tuturor acestor persoane să se prezinte la sediul Poliţiei Timiş sau la D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial Timişoara, pentru a oferi informaţii cu privire la împrejurările în care au suferit vătămări. Orice altă persoană care a avut de suferit în urma activităţilor infracţionale efectuate de această grupare este aşteptată la sediul aceloraşi instituţii pentru a depune plângere”, se arată într-un comunicat transmis miercuri dimineaţă de Poliţia Judeţeană Timiş.
Unsprezece membri ai unei grupări specializate în infracţiuni cu violenţă din Timişoara, condusă de Sorin Udrea, au fost reţinuţi, în urmă cu o săptămână, în urma unor descinderi, cinci dintre membrii reţelei, între care şi Udrea, fiind ridicaţi de către anchetatori de pe stadionul de fotbal de la Chişoda, în timpul unui meci.
Procurorii au emis ordonanţe de reţinere pe numele a şapte dintre membrii grupării, iar ulterior au fost arestaţi preventiv de magistraţii Tribunalului Timiş Sorin Udrea şi alte trei persoane – Viorel Cosma, Stelian Mocanu şi Caius Gazibara. În cazul altor doi membri ai reţelei, Darius Gazibara şi Ciprian Gavrilă, magistraţii au dispus cercetarea în libertate.
Sorin Udrea, lider al lumii interlope din Timişoara, a fost implicat, în ultimii ani, în mai multe infracţiuni cu violenţă.
Astfel, Sorin Udrea este cercetat într-un caz de tentativă de omor, după ce în urmă cu două săptămâni a fost implicat într-un scandal cu săbii izbucnit într-un bar din centrul municipiului Timişoara. În urma conflictului din bar, un bărbat a ajuns la spital cu o sabie înfiptă în umăr. Conflictul izbucnit în bar a continuat şi la Spitalul Judeţean, unde au ajuns atât Udrea, cât şi alţi membri ai grupării, precum şi victima, având loc o nouă încăierare.

Comentarii

comentarii

One thought on “VIDEO Poliţia în luptă cu puternice structuri mafiote din Timiş şi Caraş Severin

  1. Mergeti la DIICOT. Nu la Politie. Politia trebuia pana acum sa se autosesizeze si nu trebuia sa lase lucrurile sa se dezvolte pe verticala si pe orizontala. Acum este tarziu! Mergeti numai la DIICOT daca aveti legatura cu acest caz.

Comments are closed.