VIDEO Poliţiştii rutieri au înlocuit procesele verbale și amenzile, cu mărţişoare de 1 Martie

Doamnele şi domnişoarele aflate la volan pe şoselele din Caraş-Severin, într-o zi dedicată lor, 1 Martie, au avut parte de o supriză plăcută din partea poliţiştilor rutieri. În prima zi din primăvară, poliţiştii de la Serviciul Rutier împreună cu reprezentanţii Registrului Auto Român şi ai unei firme de asigurări au organizat o „acţiune” specială în care ţinta au fost reprezentantele sexului frumos aflate la volan sau au avut calitatea de pieton.

[youtube id=”npPHU-kDDGM”]

Chiar dacă unele conducătoare auto au crezut că au fost trase pe dreapta pentru un control de rutină, au fost plăcut suprinse să constate că oamenii legii le-au „amendat” cu mărţişoare, deşi nu au încălcat vreo normă rutieră.

Cu această ocazie, Serviciul Rutier a ţinut în mod deosebit să ureze tuturor participantelor la traficul rutier, un sincer şi călduros „La mulţi ani !” şi o primăvară lipsită de evenimente rutiere.
Poliţiştii vor continua acţiunile speciale şi în zilele următoare având în vedere că se apropie o nouă zi dedicată doamnelor – 8 Martie.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments