Monden

VIDEO Popa se războiește cu ”clanul” Bădăluță care a ”schingiuit” imaginea orașului

Primarul Popa nu mai vrea bodegi în centrul orașului. Astfel că dis-de-dimineață, însoțit de polițiști locali, edilul nemulțumit al urbei a plecat să se ”războiască” cu frații Bădăluță care au ridicat fiecare câte o construcție pe malul Bârzavei, lângă podul care duce de la Complexul Henn la Gara de Sud.

Mâniat foc de faptul că angajații Primăriei trimiși să igienizeze malul Bărzavei nu ar fi fost lăsați de unul dintre frați să treacă cu deșeurile pe spațiul unde în prezent se află o construcție, ridicată pe un teren de pe malul Bârzavei, ce aparține CFR, de circa de 16 m pătrați în acte și pe care unul din frați a ridicat un bar, spațiul folosit fiind mai mare decât cei 16 m pătrați. Proprietarul precizează că are toate autorizațiile și funcționează cu acte în regulă, pe spațiul închiriat pe numele soției și pe care plătește chirie 208 lei pe lună. Primarul Popa susține însă că nu avea voie să construiască atât de aproape de albia râului și că prin construcțiile ridicate ”au schingiuit” imaginea orașului.

Vasile Bădăluță, revoluționar, care și-a ridicat o construcție-chioșc din tablă, cu destinație spațiu comercial, pe o suprafață de 92 m pătrați luată în concesiune de la Primărie pe 49 de ani și pentru care plătește 184 euro pe trimestru.
”Sunt din 2003 aici, dumneavoastră unde erați în 2003? Făceați construcțiile dumneavoastră?”, îl întreabă Vasile Bădăluță pe primar. În replică primarul i-a adus ca exemplu ”construcția lui Tăiețelu” de pe Calea Timișoarei întrebându-l dacă seamănă cu ce a construit revoluționarul în centrul urbei.

”Nu vă bateți joc! Ați schingiuit orașul ăsta! V-ați bătut joc de el! Ăsta-i spațiu comercial? Domnu Bădăluță, asta e o baracă urâtă!”, a replicat Popa.

Nemulțumit de faptul că acele construcții au fost ridicate în centrul orașului, la mai puțin de 10m de malul Bârzavei, nearătând așa cum edilul crede că ar trebui să fie niște construcții în ”buricul tărgului” și față de care are clare convingeri că sunt insalubre, primarul vrea să le dărâme și să facă alee de promenadă pentru reșițeni.

Comentarii

comentarii