VIDEO Primarul a scos angajații Primăriei Reșița în stradă

Fiindcă societatea comercială care se ocupă de serviciul de dezăpezire este depășită de situație, angajații Primăriei Reșița, funcționarii din birouri alături de angajații de le celelalte Secții și Servicii, au pus mâna pe lopeți și au trecut la dezăpezire.

[youtube id=”92YrrfiAKMI”]

În primul rând a fost curățată Piața 1 Decembrie – centrul civic – locul în care va avea loc petrecerea de revelion și în care mâine noapte vor fi câteva mii de reșițeni.

Apoi, echipele de dezăpezire care cuprind de la funcționari și până la muncitorii din secțiile Primăriei și polițiști locali, se vor muta în alte puncte nevralgice ale orașului: Piața și Parcul Tricolorului, Zona Intim și Complexul Victoria.

Primăria Reșița a scos la licitație serviciul de salubrizare și dezăpezire – licitație care a fost câștigată de o firmă din București. Cum serviciile acesteia lasă de dorit, administrația publică locală va analiza activitatea și felul în care cetățenii sunt mulțumiți de prestația firmei.

Comentarii

comentarii

One thought on “VIDEO Primarul a scos angajații Primăriei Reșița în stradă

  • 30 decembrie 2014 la 20:42
    Permalink

    Tipic pt. cătunul ăsta…Un municipiu reședință de județ ce plătește o căciulă de bani pt. dezăpezire scoate polițiștii locali la lopată, laolaltă cu slujbașii din birouri, iar asistații sociali care primesc bani din bugetul public sunt ținuți la căldurică…Rușine. Rușine. Extraordinară organizare

Comentariile sunt închise.