VIDEO Primarul Resitei, Ioan Popa vrea drum până la …..Anina

Municipalitatea Reşiţeană doreşte reabilitarea unui drum pe care nu s-a mai intervenit de peste 30 de ani. Pentru aceasta au solicitat Consiliului Judeţean dreptul de administrare, drumul face legătura între Reşiţa şi Anina prin localitatea Comarnic.
Primăria Reşiţa a solicitat Consiliului Judeţean Caraş-Severin dreptul de administrare al DJ 582 C Reşiţa -Comarnic -Anina. Municipalitatea doreşte iniţierea unor proiecte în vederea producerii de atragerii de fonduri pentru reabilitarea acestuia.

„Având în vedere că am introdus la finanţare un drum de 5 km care leagă Ţerova de Lm 8, cu punctaj maxim şi şanse mari de realizare, ne-am gândit să preluăm de la Consilioul Judeţean Caraş-Severin drumul Reşiţa-Anina, care merge pe la Comarnic de la Minda, pe acelaşi considerent, să încercăm să găsim resurse să finanţăm acest drum, pentru că el este practic neatins de peste 30 de ani şi cred că suntem în stare să-l realizăm. Ar fi o legătură frumoasă între Anina şi Reşiţa, şi practic ar fi o bucată dintr-o posibilă centură a Reşiţei”, a declarat Ioan Popa, primarul municipiului de pe Bârzava.

Drumul Reşiţa-Comarnic-Anina are o lungime de 32 de km şi în momentul actual se află domeniul public şi administrarea Consiliului Judeţean Caraş-Severin.

Comentarii

comentarii