SănatateToate Stirile

VIDEO Reșița are echipă-Clubul Metalul Reșița, dar și valoare; așteptăm rezultatele

Fotbal (5)Clubul Metalul Reșița și-a prezentat echipa, mai exact, noile achiziții din această iarnă.
În fața presei, au fost prezentați oficial portarii Cristian Zimmerman și Ștefan Ciuculescu precum și jucătorii de câmp: Vișan Crețu, Salif Nogo, Lucian Murgoci, Ionuț Tătaru,Daniel Vădrariu, Dănuț Enescu, și Daniel Oprița. Tinerii au fost prezaentați chiar de patronul echipei. El a spus că ,,toți jucătorii au venit de bunăvoie pe gratis. Mai sunt în disvuție alți trei jucători cu care în prezent se negociază.
Au onorat cu prezența lor primarul Reșița, Mihai Stepanescu, antrenorul principal Marian Pană, directorul general al clubului, Jean Turmacu, reprezentantul CSM Școlar Reșița și asistentul antrenorului principal, Carol Gurgu, precum și consilieri locali, Gheorghe Năsturel și Florin Țurcaș.
Primarul Mihai Stepanescu, si-a arătat satisfacția că Reșița are o echipă în Liga a 2-a. El a spus că astfel a reușit să împlinească o dorință a reșițenilor și speră ca amatorii de fotbal, să asiste și la meciuri din primul eșalon fotbalistic.

În prezent, municipalitatea oferă echipei baza sportivă și utilitățile, iar cheltuielile cu jucătorii sunt susținute de patronul Rufă. Primarul Mihai Stepanescu mai dorește modernizarea bazei sportive, dar și implicarea altor persoane care să contribuie la susținerea financiară a echipei.
InfoCs vă prezintă un amplu material video de la conferința de presă de la stadionul din Valea Domanului.

Comentarii

comentarii