Monden

VIDEO Reșița s-a „îmbogățit” de astăzi cu încă 237 de cetățeni majori

Liceeni majori ai municipiului, însoțiți de dascălii lor, au primit de la viceprimarul cu atribuții de primar, Ioan Crina, diplome speciale la împlinirea vârstei care marchează trecerea spre maturitate, o etapă definitorie în viața fiecărui tânăr. Deși este vârsta care conferă o serie de drepturi, ”sărbătoriții” au aflat că aceasta aduce după sine și multe responsabilități.
”Eu vă doresc să vă bucurați de tinerețe, să trăiți frumos fiecare clipă, să vă urmați cu tenacitate visele și să nu uitați că secretul oricărei reușite este munca asiduă și perseverența”, au fost cuvintele viceprimarului cu atribuții de primar, Ioan Crina, pentru liceeni majori.

Tinerii veniți astăzi să marcheze acest moment important din viața lor alături de autoritățile locale vor primi și un dar din partea municipalității, o invitație la un film proiectat special pentru ei. Remarcând entuziasmul, speranța, jovialitatea și curajul acestor tineri cetățeni majori Ioan Crina le-a urat succes și invitația de a reveni în Reșița după terminarea studiilor.

”Sunt tineri, sunt frumoși, plini de speranță, joviali, chiar am remarcat la ei și curaj. Eu le-am urat să aibă succes în continuare, să aibă succes la bacalaureat și în școlile pe care le urmează și să se gândească atunci când termină să vină înapoi la Reșița pentru că e un oraș frumos și e orașul nostru și al lor!”, a mai precizat Ioan Crina.

Comentarii

comentarii