VIDEO Resitenii au fost alaturi de romanii din toata tara – Protest la Resita

Reşiţenii au fost alături de protestatarii din toată ţara. Ei au participat aseară în centrul municipiului, la un miting de protest faţă de modificarea legilor justiţiei, a Codurilor penale şi faţă de introducerea controversatei Declaraţii 600. Manifestanții sunt decişi să iasă în stradă până când se va renunţa la modificarea legilor justiţiei şi a Codului Penal.

Mii de oameni au ieşit în stradă sâmbătă seara în marile oraşe din ţară și din străinătate, pentru a protesta împotriva modificării legilor justiţiei în Parlament, precum şi împotriva PSD. Din cauza frigului şi curentului rece ce trage în centrul civic, oamenii s-au ,,rotit” în permanenţă, adică, unii au venit, au stat, apoi au plecat. La un moment dat, in Centrul civic au fost cateva zeci de oamni. Alii le-au luat locul și tot aşa până în jurul orei 21 când piața a rămas goală.

Şi mai trebuie să specificăm faptul că proteste, de fapt un protest, a mai fost în apropierea Resitei, mai exact, la Terova. Iniţiatorul şi protagonistul protestului este domnul Mihai Sprânceana. Iată ce scrie domnia sa în postarea de pe fb unde a pus şi o poză:

# REZIST ! Singur ! La Țerova, în centrul civic !
1/400 locuitori. Procentul este mai mare ca la București.
Mai stau o oră. Dacă nu vin JANDARMII să mă bată, plec acasă. S-a pus frigul! Mai vin și mâine.

Noapte bună România ! Rezistă !

nr. Imaginile au fost realizate la inceputul protestului – asa cum arata si captura de pe webcam-ul primariei.

Comentarii

comentarii