VIDEO Reşiţenii, cu drumuri curate chiar și cu zăpadă de cod galben

Chiar dacă peste Reşiţa ninge de câteva ore bune şi stratul de omăt are aproape 20 de cm, şoferii reşiţeni aflaţi în trafic, pot spune că circulă în condiţii destul de bune.
,,Angajaţii Primăriei Reşiţa au intervenit cu utilaje, materiale antiderapante şi sare aproape în permanenţă şi astfel stratul de zăpadă nu a apucat să ocupe drumurile. UN accent deosebit a fost pus şi pe drumurile secundare şi aleile dintre blocuri” spune directorul Sava Giuricici.
,,Primăria a achiziţionat materiale necesare pentru perioada următoare astfel încât activitatea oraşului să nu fie îngreunată” a declarat directorul Cornelia Burileanu.
Edilul oraşului, Mihai Stepanescu, face apel la reşiţeni să pună mâna pe lopeţi, mai ales că, în zilele următoare, echipe mixte ale primăriei vor verifica felul în care zăpada a fost curăţata din faţa caselor şi a blocurilor. Acolo unde nu se acţionează, se vor aplica amenzi.
,,Noi am acționat și acționăm continuu, oamenii nu trebuie să aibă de suferit, încercăm să ne facem datoria, dar reșițenii trebuie să ne ajute curățind în fața caselor, a blocurilor și a spațiilor comerciale pe care le dețin” spune primarul Mihai Stepanescu.

Comentarii

comentarii