VIDEO Revoltator! Batran fara aparare lovit cu salbaticie de un nemernic Anuntati politia!

Caz de o cruzime inimaginabilă într-o localitate din Ardeal, mai exact, orășelul Sărmașu. Un tânăr – se pare că sportiv și membru al unui club de lupte fullkontact, nu a găsit o altă modalitate de ași încerca forțele și de a pune în practică ce a învățat la antrenamente decât să își încerce forța pe un biet bătrân. Da clik pe pictograma pentru a vedea imaginile. Atentie la imaginile care va pot afecta emotional!

Bătrânul – se pare că în stare de ebrietate, a fost lovit cu piciorul în față de acest tânăr, să-i spunem Ivan. El a plănuit totul, probabil că l-a urmărit pe bătrân și când a considerat că este momentul, l-a izbit în plină figură ,,la mișto, ca șmecherii” prin surprindere, pe bietul bătrân.
https://www.facebook.com/varga.karoly.5201/videos/1516205508406675/
Perfidia și lipsa de orice scrupule a lui Ivan, a mers până acolo încât a premeditat tot, inclusiv filmarea ,,evenimentului”. Adică, un amic al huliganului și haimanalei a stat cu telefonul pregătit și a ,,imortalizat” marele eveniment. Ba mai mult, nesimțirea acestor indivizi a mers până acolo încât s-au lăudat cu vitejia lor și au postat filmulețul pe fb. Acest gunoi uman a plecat mai departe zâmbind de isprava sa. În urma lui, se aude un geamăt scurt, un icnet de durere și de spaimă venit din sufletul bietului bătrân lovit cu atâta sălbăticie de un nemernic.

Conform Legii, Ivan se face vinovat de ,,lovire şi alte violente” dar doar în cazul în care bătrânul depune plângere la poliţie. Dar, tot legea îşi poate spune cuvântul dacă polițiștii se autosesizează și dacă cei ce văd aceste imagini cutremurătoare fac ei sesizare la poliţie simţindu-se în pericol. Fiindcă , în cazul în care Ivan nu va da socoteală pentru faptele lui, cu siguranţă le va repeta sau îi vor urma şi alţi idioţi exemplul. Lucrurile sunt și mai grave in cazul in care bătrânului i-a fost afectată sănătatea în urma loviturii.

Cu ajutorul lui prietenului Mihai, am intrat în posesia filmului, îl facem public și așteptăm ca poliția și autoritățile să își facă treaba.

Comentarii

comentarii