PoliticăPolitie

VIDEO Români bătuți cu parii de țigani la Izvin in Timiș pe motiv de răzbunare

salvareUn scandal de poporții a adus poliția și ambulanța noaptea trecută în localitatea timișeană Izvin. Doi tineri au fost bătuți de romi. Victimele au ajuns la spital, cu răni pe față, corp și picioare.

Bataie cu bate, noaptea trecuta, intre membrii unui clan de rromi si o familie de români in localitatea Izvin din judetul Timis. Doua persoane au ajuns la spital dupa ce au fost atacate cu parii de trei țigani cunoscuti pentru scandalurile repetate pe care le provoaca zona. Separe că totul este din razbunare. Si asta pentru ca victimele i-au reclamat la politie pe agresori ca in urma cu cateva zile le-ar fi spart autoturismele parcate in fata casei.

La 112 a fost înregistrat un apel prin care doi bărbați din Izvin cereau disperați ajutorul, spunând că sunt bătuți de țigani și că, dacă nu vor fi ajutați de poliție, riscă să fie linșați în plină stradă. Ei au solicitat de asemenea și o ambulanță. Ajunși la fața locului, medicii le-au acordat îngrijiri medicale și i-au transportat la spital. Timișenii bătuți nu au depus însă plângeri împotriva agresorilor. ”Până acum nu au fost depuse plângeri. Polițiștii s-au autosesizat și caută agresorii”, a declarat Ionuț Bocancea, ofițerul de presă al Poliției Timiș. ”În funcție de plângerea depusă se deschide dosar penal doar pentru ultraj contar bunelor moravuri sau și pentru lovire”, a mai spus Bocancea.
Scandalul a inceput astă noapte cand cei trei rromi au mers la casa romanilor pentru a se razbuna. Erau suparati ca au fost reclamati la politie pentru furt dupa ce au spart masinile familiei si le-au furat casetofoanele.
Fiica femeii a fost cea care i-a vazut pe unul dintre barbati dand tarcoale zonei si a indraznit sa-l intrebe ce cauta acolo.
Femeia venise impreuna cu sotul din Belgia, acolo unde locuiesc de mai bine de o luna. Au venit acasa sa-si petreaca sarbatorile in familie.
Agresorii au fugit imediat dupa atac. Acum, politistii sunt cei care trebuie sa dea de urma lor si sa afle modul exact in care s-a petrecut totul.

Comentarii

comentarii

One thought on “VIDEO Români bătuți cu parii de țigani la Izvin in Timiș pe motiv de răzbunare

  • Ciorrile ataca in card si asupra locatiilor care sunt lipsite de aparare folosind toate trucurile posibile. Politistii sunt depasiti de situatie, legislatia este asa cum o vedeti > nu sunt pericol social. Ce este de facut ?

Comentariile sunt închise.