VIDEO S-a deschis sezonul la baie cu tot cu mașină în aer liber, în apele Bârzavei

Un autoturism a aterizat de pe DN 58 A, drept în apele Bârzavei, oprindu-se pe o parte la mijlocul râului. Soferul – un tânăr de aproximativ 20 de ani, venea dinspre Bocșa și vroia să ajungă la Reșița la un curs de chitară. Numai că la un moment dat, artistul nostru a pierdut controlul volanului după ce a vrut să facă o depășire pe o porțiune de drum drept – vis a vis de fostul Comat.

[youtube id=”dmlZ3Ug5AY0″]

Se pare că șoferul s-a speriat de un alt autoturism ce venea cu viteza din sens opus și în loc să încetinească și sî revină pe banda sa de mers, așa cum ar fi fost nornal, tănărul șofer a apăsat pe accelerație și după un zbor de aproximativ 15 – 20 de metri, a aterizat cu mașina în mijlocul râului. De fapt, a cam depășit mijlocul albiei.

Cu toate că a fost protagonistul unei cascadorii ce i-ar face invidioși și pe cascadorii profesioniști și mașina este terci, din fericire, tânărul șoferul a scăpat teafăr, dar s-a alescu o baie de februarie, probabil prima baie în aer liber din Reșița, din acest an.

Tânărul susține că nu avea viteză, dar………….Mutu a jucat la Torino. După lungimea plonjonului, cu siguranță că viteza reală a depășit-o cu mult pe cea legală în acea zonă.

Multumim pentru imagini prietenilor Dacian, Cristi și Olteanu.

Comentarii

comentarii