VIDEO S-a spânzurat la doar 38 de ani având viața înainte

Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat este posibil să fie decedat în apartamentul său situat pe bulevardul Muncii, din municipiul Reşiţa.

[youtube id=”3B3aQU8UGpQ”]

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de pompieri militari care au urcat cu scara și au spart geamul pentru a putea în locuință. Pompierii au deschis ușa iar o echipă de cercetare a polițiștilor reșițeni, l-a găsit pe bărbatul în vârstă de 38 de ani decedat prin spânzurare. Nu a fost găsit niciun bilet care să motiveze fapta bărbatului.

La o primă examinare cadavrul nu prezintă urme de violenţă, însă în urma necropsiei se vor stabilii cu exactitate cauzele decesului.

Bărbatul lucra la Trezorerie, era un coleg și vecin foarte bun, amabil și politicos cu toată lumea și nimeni nu înțelege de ce a recurs la acest gest. Nu era bolnav, nu avea nici o problemă cu nimeni și locuia singur în Reșița pe B-dul Muncii. Părinții săi se mutaseră la Sibiu de ceva vreme- iar bărbatul îi vizita foarte des.

Vecinii și colegii sunt șocați de cele întâmplate, mai ales că în seara zilei de joi, peste program, mersese la muncă să își ajute colegii într-o problemă deosebită.

Comentarii

comentarii