VIDEO Sala Polivalenta din Resita ramane in continuare inchisa, cu toate ca sunt banii necesari investitiilor in siguranta

Sala Polivalenta din Resita ramane in continuare inchisa, cu toate ca Directia de Administrare a Domeniului Public si Privat are banii necesari investitiilor in siguranta. Directia nu ar fi trebuit sa astepte o decizie a Consiliului Judetean pentru a cumpara ventilatoarele de care Polivalenta are nevoie, este de parere Ilie Iova, vicepresedintele forului judetean.

Sala Polivalentă din Reșița, una dintre cele mai moderne din țară, este închisă de mai bine de o săptămână, ceea ce afectează toate cluburile sportive care-și desfășurau antrenamentele și meciurile aici. Decizia a fost luată de managerul Robert Buzzi, ca urmare a lipsei unei instalații eficiente de evacuare a fumului, care costă în jur de 65 de mii de lei. Prezent săptămâna aceasta la o informare pe tema proiectului de gestionare a deșeurilor în județul Caraș-Severin, Ilie Iova, vicepreședintele Consiliului Județean, a șocat audiența cu o declarație care ridică semne de întrebare. Direcția de Administrare a Domeniului Public și Privat din cadrul Consiliului Județean are banii necesari achiziționării acelor ventilatoare, spune Ilie Iova, care nu își explică de ce nu s-au folosit până acum, și de ce era nevoie de o hotărâre de consiliu pentru acest lucru.

Reprezentanții Consiliului Județean spun că la momentul modernizării din bani europeni, Sala Polivalentă îndeplinea toate criteriile de siguranță stipulate în lege, dar între timp legislația s-a schimbat, iar sala trebuie să se conformeze. Ilie Iova a declarat că factorii responsabili pentru crearea situației care a dus la închiderea Sălii Polivalente vor fi trași la răspundere.

Comentarii

comentarii