VIDEO Satenii din Fizes au ajuns la capatul rabdarii din cauza drumurilor din sat – îngropați în noroaie

Aproximativ 50 locuitori ai satului Fizeș au venit la Prefectura Caraș-Severin pentru a reclama starea drumului din localitate. Aceeași problemă a fost ridicată și în urmă cu un an, însă drumul nu a fost reparat. În urmă cu un de zile, aceiași localnici veneau la Consiliul Județean pentru a se plânge de starea proastă a drumului județean care traversează satul Fizeș. Întâlnirea de atunci s-a terminat cu promisiuni deșarte, drumul a rămas în aceeași stare proastă. Astăzi, cei 50 de fizeșeni au venit să își spună oful în fața prefectului. Nemulțumirile au rămas aceleași, dacă nu chiar s-au agravat.

La întâlnire a participat prefectul județului Caraș-Severin, Nicolae Miu Ciobanu, vicepreședintele Consiliului Județean, Ilie Iova și noul director responsabil de drumurile județene, Corina Pascotă. Ilie Iova s-a arătat surprins de faptul că drumul a rămas în aceeași condiție, mai cu seamă că Palatul Administrativ a alocat anul trecut 140.000 și 70.000 de lei pentru repararea drumurilor județene și comunale. Și asta doar pentru comuna Berzovia. De asemena, vicepreședintele forurului deliberativ a declarat că va trimite o echipă în teren și va face demersuri pentru reabilitarea tronsonului respectiv.

De asemenea, localnicii au ridicat mai multe probleme legate de primar și de modul în care acesta gestionează fondurile Primăriei. Printre altele i s-au reproșat lipsa de transparență și nepotismul, care par să domnească în administrația publică din Berzovia.

Comentarii

comentarii