VIDEO Sfarsit de saptamana incarcat – Pompierii cărăşeni la datorie

În acest weekend, pompierii cărășeni au intervenit pentru lichidarea unei arderi necontrolate la o gospodărie cetățenească (coș de fum) din Reșița, împiedicând producerea de pagube materiale.
O altă intervenție îndeplinită cu succes, în data de 06.01.2018, a constat în salvarea unui cățeluș, blocat în tubulatura unui canal de scurgere a apelor pluviale, de sub un podeț, în localitatea Eftimie Murgu. Căţeluşul Rocky a fost predat proprietarilor viu și nevătămat.

Sub coordonarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Semenic” al judeţului Caraş-Severin, duminică 07.01.2018, a avut loc o acțiune de căutare-salvare a unui copilaș de 9 ani, care s-a rătăcit în împrejurimile localității Stăncilova – comuna Șopotu Nou. Din fericire, băiețelul a fost găsit înainte de lăsarea întunericului.

Intervențiile au continuat cu stingerea unor incendii de vegetație uscată, izbucnite în zona Reșiței (cartier Cuptoare) și pe raza localităţii Agadici, dar și cu lichidarea unui incendiu care a cuprins o parte din acoperișul bisericii din Jupa și exista riscul să se propage la întreaga clădire.

Comentarii

comentarii