VIDEO ,,Sinucigaşul în serie” de la Reşiţa- atacă din nou

Ori de câte ori nu-i convine ceva, un bărbat din Reşiţa se urcă pe stâlpii de înaltă tensiune – pe podul funicular sau apeducte, cât mai sus- şi îşi strigă necazul ca să îl audă tot cartierul. Aşa a procedat şi aseară când a reuşit să ţină lângă el echipajele pompierilor, ale salvării şi jandarmilor – echipaje care astfel au fost blocate mai bine de două ore.

Un bărbat de vreo 40 de ani din Reșița, tată a nouă copii și al zecelea pe drum, supărat că nu are curent în locuința primită de la Primăria Reșița, s-a urcat aseară la o înălţime de peste 15 metri pe apeductul din capătul cartierului Lend. El a ameninţat că se aruncă de acolo şi a început să facă ture şi exchibiţii pe balustradă. La un moment dat, ca să impresioneze asistenţa, s-a urcat pe balustradă amenințând să se aruncă în gol.
Tavai (15)
Se pare că pentru el, urcatul la înălțime pe ce apucă la necaz, este un adevărat sport. Bărbatul a mai repetat de câteva ori aceeaşi figură. Numai anul trecut a ţinut o zi întreagă la picioarele unui stâlp pompierii, jandarmii şi ambulanţa.
Tavai (9)
Ca să coboare, la fața locului au sosit pompierii și jandarmii, dar nu l-au lămurit. Lor li s-au alăturat doi funcționari ai Primăriei care au parlamentat cu el mai bine de o oră oră. În final, protestatarul a cerut ca toată lumea să plece de acolo și a coborât de pe apeduct.
Tavai (4)
El a stat de vorbă cu angajații Primăriei care l-au asigurat de ajutorul lor. Culmea este că bărbatul protesta pentru o problemă de care la administrația locală nu știa nimic. În loc să facă o sesizare la primărie, individul s-a urcat direct pe apeduct. Aceasta nu este prima lui acțiune de acest fel; cum nu-i convine ceva, se urca imediat pe stâlp. El a fost amendat de mai multe ori pentru tulburarea liniștii publice.

Comentarii

comentarii

2 comentarii la „VIDEO ,,Sinucigaşul în serie” de la Reşiţa- atacă din nou

  • 24 august 2015 la 20:36
    Permalink

    fratele lui sa omorat pentru o femeie…nu pentru ce face el si ala si a dat foc in fata primariei

  • 5 august 2015 la 9:24
    Permalink

    Margareta Timpu, unii sunt obisnuiti doar sa primeasca totul de-a gata fara sa faca nimic in schimb. Omul asta a tot primit locuinte de la primarie si ajutoare sociale. El face copii pe banda rulanta si dupa aceea se plange la primarie ca nu are cu ce sa-i creasca. Unde-i nedreptatea!? Poate ar trebui sa primesti si tu un ajutor la limba romana, e grav bolnava. SUNT sigur de asta FIINDCA scrisul te tradeaza. Succesuri! 😉

Comentariile sunt închise.