VIDEO Soferita cascador fara voie – Masina cu rotile in sus la iesirea din Calnic

Altă săptămână, altă zi, alte accidente. Se pare șoferițele reșițene sunt dornice de adrenalină. După accidentul de sâmbătă dimineaţa când o şoferiţă a zburat cu maşina şi s-a rostogolit în albia pârâului Terova, în această dimineață, o altă şoferiţa a devenit cascador fără voia şi a reuşit să-şi întoarcă maşina cu rotile în sus pe marginea drumului.

În această dimineață la ieșirea din Reșița, la Câlnic, pe drumul ce leagă Reșița de Bocșa, un autoturism a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat. Accidentul s-a produs în jurul orei 8 și 30 de minute, iar în accident a fost implicată o singură mașină. Accidentul este unul spectaculos, dar din fericire în mașina care a făcut cascadoria pe șosea era doar șoferul. Mai exact, o șoferiță. Aceasta a primit îngrijiri medicale de la personalul unei ambulanţe și a refuzat internarea. Asta pe lângă o sperietură zdravănă.

Polițiștii cercetează cauzele producerii accidentului, dar probabil că accidentul s-a produs neatenției şi neadaptării vitezei la condițiile de drum, acolo fiind și o curbă semnalizata corespunzător.

Comentarii

comentarii