VIDEO Soferul Daciei a ignorat semnele de circulatie si era sa-si ucida 3 colegi

În data de 03.11.2016, orele 12.35, la trecerea de nivel cu calea ferată fără bariere de pe strada Ramnei din Bocşa, locomotiva unui tren care circula pe relaţia Reşiţa – Timişoara – Nord a surprins în gabaritul liniei un autoturism în care se aflau patru persoane.
În urma impactului două victime, pasagere în autoturism, au fost transportate la Spitalul de Urgenţă din municipiul Reşiţa.

Din primele cercetări s-a stabilit faptul că un bărbat (conducătorul auto) în vârstă de 48 ani, nu a respectat semnificaţia indicatorului „Stop” şi crucea „Sfântului Andrei”. În urma accidentului autoturismul a fost avariat în proporţie de 75%.

Atât conducătorul auto cât şi mecanicul de tren au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Circulaţia pe calea ferată între Reşita şi Timişoara a fost oprită mai bine de trei ore. Locul în care s-a produs accidentul este unul deosebit de periculos şi nu există an în care acolo să nu îşi piardă viaţa cineva. Anul acesta au fost acolo 3 accidente – toate 3 soldate cu pierderi de vieti omenesti sau persoane accidentate. Anul trecut, o fetiţă a fost lovită de tren tot în locul respectiv iar acum doi ani, un alt autoturism a fost lovit de tren în același loc.

Comentarii

comentarii