Politie

EXCLUSIV VIDEO Tanar de 17 ani ucis cu topoarele si parii – Crima care a ingrozit Bocsa

UPDATE ora 12:30

Conform informațiilor oferite e IPJ, cei doi agresori sunt în acest moment la sediul Poliției unde sunt anchetați de polițiști. Cei doi – tată și fiu, au fost găsiți acasă de polițiști, într-una din încăperile celor patru corpuri de clădire. D.A. a mai fost condamnat în urmă cu câțiva ani pentru acte de violență, urmate de decesul victimei.

Mai trebuie spus ca cei doi tineri, agresorul și victima, au abandonat scoala de peste un an si nu lucrau niciunde.

O crimă de o rară violenta s-a petrecut astă noapte în oraşul Bocşa din Caras Severin. Un tânăr de 17 ani din oraş – Augustin Varga, a fost căsăpit cu topoarele şi bâtele de doi bărbaţi – D. şi M. A. – tată şi fiu.
Totul s-a petrecut în jurul orei 23 în mijlocul drumului, în oraşul Bocşa. Se pare că între tânărul decedat şi unul dintre criminali, ar fi avut loc o altercaţie. În urmă cu o săptămână, cei doi tineri – fiindcă amândoi au 17 ani – s-au încăierat în faţa unui magazin din oraş. Prietenii i-au despărţit pe cei doi, dar se pare că ura a mocnit în continuare. Fapta nu a fost reclamată la poliție.

Cert este că astă noapte, tânărul mort – împreună cu fratele său Denis Varga- au mers la Marian Avram acasă să clarifice niște lucruri. Scandalul a degenerat, la poarta casei au ieșit tatăl și fiul, s-au spus vorbe grele după care a început o urmărire de la poarta casei și până la o intersecție de drum, cam 30 de metri. Martorii spun că cei doi Avram – tatăl și fiul – au tăbărât cu bâtele și topoarele pe tânăr și l-au lăsat într-o baltă de sânge după care au dispărut.


Tânărul aflat în stare de comă și cu hemoragie masivă a fost transportat la Unitate de primiri Urgențe de la Spitalul Judeţean din Reşita, dar cu tot efortul medicilor, acesta a murit în câteva minute.

La poarta spitalului s-au strâns mai multe rude ale tânărului decedat, Augustin Varga și pentru a opri intrarea în spital a acestora, a fost nevoie de intervenția jandarmilor și a poliției.

Cei doi criminali au dispărut de acasă. Vecinii spun că aceștia se tem pentru viața lor, dar asta nu-i împiedica să se prezinte la sediul Poliției Bocșa care este la 500 de m de casa lor. Polițiștii și procurorii au deschis un dosar de cercetare penală pentru lovituri cauzatoare de moarte – în prima fază.

Comentarii

comentarii