VIDEO Tânără izbită în plin pe trecerea de pietoni de la moto-velo

Alt accident grav de circulație în zona ,,moto-velo” de pe Bulevardul Republicii din cartierul Govandari din Reșița. Mai degrabă, un nou accident de circulaţie pe trecerea de pietoni de la CEC – Motovelo. Tristul eveniment a avut loc în jurul orei 18:10 minute. Mai exact, o tânără șoferiță aflată la volanul unui autoturism, se pare că nu a fost atentă la condus. Cert este că mașina pe care o conducea a lovit în plin o altă tânără ce traversa regulamentar stradă pe trecerea de pietoni.

Impactul a fost deosebit de violent. Martorii spun că tânăra lovită de mașină a fost aruncată aruncată cel puțin 3-4 metri de la locul accidentului, după care a rămas în stare de inconștiență pe asfalt.

Trecătorii au încercat să-i acorde primul ajutor fetei accidentate, iar la fața locului a sosit un echipaj al ambulanței care au asigurat-o din punct de vedere medical, după care au transportat-o la UPU Reşita. Circulația a fost oprită mai bine de jumătate de oră, timp în care polițiștii și criminaliștii au efectuat cercetări și măsurători.

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare din culpă. Martorii spun că șoferița nu ar fi fost atentă la condus și nu este exclus ca atenția să-i fi fost distrasă de la condus de o altă activitate.

Vom reveni cu poziția oficială a IJP Caraș Severin.

Multumiri speciale prietenilor Ciprian si Tiberiu pentru imagini si fotografii!

Comentarii

comentarii