VIDEO Targul Mare de la Coronini a ajuns la cea de a IV a editie

La Coronini, pe malul Dunării, a fost organizat, pentru al 4-lea an consecutiv, Marele târg agricol de 1 Mai. În premieră, manifestarea s-a derulat pe parcursul a două zile. A început cu o zi înainte, pe 30 aprilie şi a continuat pe 1 mai. Au fost prezenţi peste o mie de comercianți şi producători şi câteva mii de cumpărători, acesta fiind singurul târg de profil ce se organizează în zona Clisurii Dunării de la Bazias din Caras Severin şi până la Orşova în Mehedinţi.

Ediţia a patra a Târgului Agricol de la Coronini a adus o ofertă extrem de variată şi generoasă: răsaduri, fructe, legume, păsări şi animale, flori, unelte agricole şi produse tradiţionale, nelipsite la târgurile de profil, aduse din toate zonele Banatului Montan şi nu numai.Ca la orice târg, nu au lipsit nici grătarele pe care au sfârâit mititeii.

La sfârşitul verii, va fi organizat, în premieră, un târg de acest gen şi la Moldova Nouă.
Târgul nare de la Coronini este şi un prilej bun pentru că foştii angajaţi de la defuncta IM Moldova Noua să se întâlnească, să depene amintiri, să mănânce un mic şi să bea o bere ca de 1 mai.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments