ActualitateMonden

VIDEO Tentativa de suicid din dragoste la 15 ani; s-a aruncat în gol de la geamul școlii

Un tânăr de doar 15 ani, a incercat sa se sinucidă astăzi, dar nu a reusit. Un elev al Colegiului Tehnic din Resita s-a aruncat în gol de la etajul 1 al scolii, in aceasta dimineata, sperând ca astfel va pune capat suferintei prin care trece. Din fericire, iarba si distanta mica pana la sol – cam 3,5 m, l-au salvat pe adolescent. El a ajuns la Spitalul de Urgență si este in afara oricarui pericol.

Un băiat de 15 ani a creat panică în această dimineață, înainte de începerea orelor de curs, când s-a aruncat în gol de la etajul 1 al clădirii Colegiului Tehnic Reșița. Elevul a lăsat un ,,bilet de adio” pe pervazul ferestrei și a sărit. Din fericire, tentativa de suicid nu i-a reușit, distanța până la sol fiind destul de mică. S-a ales în schimb cu cucuie, lovituri și cu răni ușoare. El era conștient în timpul transportării la spital. Din biletul lăsat pe pervaz, reiese că suferise o decepție în dragoste, peste care nu avea putere să treacă.

La Colegiul Tehnic din Reșița au ajuns imediat polițiștii și toți factorii responsabili din învățământ. Directorul școlii, diriginta copilului, inspectoratul școlar, consilieri educativi și psihologi. Potrivit profesorilor, copilul era diferit de ceilalți colegi. Minion de statură, băiatul este o fire mai sensibilă, mai sentimentală, liniștit, înclinat spre artă și desen. Din această cauză, băieții ceilalți îl cam tachinau și glumeau cu el.

Comisia formată astăzi pentru cercetarea cazului, încearcă să descopere cum s-a ajuns în această situație, având în vedere problemele de adaptare pe care se vedea că le are copilul. În mod normal, el trebuia să beneficieze de sprijinul unui consilier școlar, sau al unui psiholog. Dar, fiindcă nu a creat probleme în clasă sau în școală nicio dată, nimeni nu s-a gândit probabil la asta.

Pe parcursul zilei de azi, elevul a fost supus la mai multor investigații medicale, dar care nu au indicat fracturi sau alte probleme fizice care să-i pună viața în pericol. Medicii de la Spitalul Județean de Urgență din Reșița, încearcă să-l trimită la neuropsihiatrie infantilă, la Timișoara, pentru a beneficia de tratament corespunzător.

Comentarii

comentarii