Politie

VIDEO Tragedie în prag de sărbători în Timiş: doi tineri morţi şi un adolescent în comă

Accident 17 nov (6)Accident teribil de circulație, noaptea trecută, în județul Timiș. Doi tineri, un băiat și o fată, și-au pierdut viața după ce mașina în care se aflau a făcut bucăți un stâlp de beton și s-a răsturnat în câmp. O a treia persoană, un adolescent de 16 ani, a scăpat ca prin minune însă a fost rănit grav. Tânărul care se afla la volan nu avea permis de conducere, mașina era neînmatriculată și avea montate numere false.
Accidentul s-a petrecut pe drumul dintre Orțișoara și Bărăteaz, două sate aflate la câțiva kilometri de Timișoara. Cei trei, șoferul de 24 de ani, pasagera de 31 de ani de pe scaunul din dreapta și un tânăr de 16 ani aflat pe bancheta din spate mergeau spre Bărăteaz. Tânărul aflat la volan a călcat puternic pedala de accelerație și, din cauza vitezei, mașina a derapat.
Autoturismul a intrat în balans, după care s-a dus în plin într-un stâlp de beton pe care l-a făcut bucăți iar apoi s-a răsturnat în câmp. Cei doi tineri, șoferul și fata din dreapta, și-au pierdut viața pe loc. Băiatul de 16 ani a supraviețuit și a fost scos din mașină de ceilalți șoferi ajunși la locul accidetnului.
Două echipaje de pompieri, o ambulanță dar și un echipaj SMURD au intervenit la locul accidentului. Pompierii de la descarcerare s-au chinuit zeci de minute să scoată trupurile neînsuflețite din epava mașinii.
Șoferul în vârstă de 24 de ani nu avea permis de conducere iar mașina era neînmatriculată. Mai mult, tânărul montase pe autoturism numere false. Pasagera din dreapta era mamă a doi copii și avea 31 de ani.

Comentarii

comentarii