VIDEO Tragedie în Vinerea neagră – un bărbat a murit strivit lângă Fârliug

Un bărbat de 54 de ani din Fârliug a murit în urma unui accident petrecut în Vinerea neagră între Remetea și Lugoj. Omul se afla la volanul unui autoturism și mergea la sălaș după miei pentru a-i duce la Reșița la piață. Bărbatul era deja la un al doilea transport și deja fusese odată și la piață la Reșița.
În apropiere de Fârliug, la o curbă, din cauza vitezei sau probabil din cauza oboselii, mașina pe care o conducea, a lovit un alt autoturism ce venea din sens invers. Din autoturism, mașina a ricoșat într-un camion și a fost lovită în plin. Impactul a distrus mașina, volanul a sărit la 10 metri de autoturism.

[youtube id=”gsPD2B0B6r8″]

Impactul a fost devastator; se pare că șoferul a murit pe loc fără șanse de scăpare. Mașina a fost făcută un morman de fiare. Șoferul a rămas încarcerat și pentru scoaterea lui, au intervenit pompierii militari din Reșița.

Circulația a fost blocată mai bine de jumătate de oră iar pentru scoaterea autoturismului de pe botul camionului pe care practic s-a mulat, a fost nevoie de un tractor.

Familia bărbatului este una foarte harnică și respectată în sat și toți se ocupă cu agricultura și păstoritul. Ei sunt producători de lactate ce sunt vândute la piețele din Reșița. Bărbatul mort azi în vinerea neagră, se ocupa cu transportul produselor între Fârliug și Reșița iar soția și fiica – vindeau produsele la piață.

Comentarii

comentarii

2 comentarii la „VIDEO Tragedie în Vinerea neagră – un bărbat a murit strivit lângă Fârliug

  • 10 aprilie 2015 la 13:55
    Permalink

    ma refer la articolu cu elevii de la liceul de matematica fizica ce au fost la Roma cu preotul Chiosa si cu profesoara Ramona Calin de la Colegiu tehnic resita – domnu director Ghimboasa nu a avut alt profesor din scoala?? diriginta baiatului meu s-a ocupat mult de ei!

  • 10 aprilie 2015 la 13:53
    Permalink

    de ce cenzurati, adica stergeti comentariile??singuri ne indemnati sa nu va mai citim!!!

Comentariile sunt închise.