Politie

VIDEO Tragedie la Valea Cernei pe DN6 – Accident de circulatie cu 3 morti

Detaşamentul de Pompieri Orşova a intervenit aseară cu 3 autospeciale și 14 pompieri militari la un accident rutier produs pe DN 6, între localităţile Orşova şi Topleţ. Accidentul s-a petrecut pe linie dreaptă în dreptul stației CFR Valea Cernei. În urma impactului dintre două autoturisme – unul cu număr de Mehedinti, celălalt cu număr de Caraș Severin, trei persoane au decedat. Intervenția este una de amploare iar circulaţia a fost blocată mai bine de două ore. Coloanele de mașini s-au format de-o parte si de alta pe o lungime de câțiva km.

Cu toate că de la locul accidentului si până la Orșova – localitate cu spital- sunt în jur de 6-7 km, la fața locului au sosit două mașini de ambulanță din Herculane. O persoană a murit pe loc, iar altele două au murit în timpul manevrelor de resuscitare. Lezinile au fost prea mari si și multe și de o gravitate extremă – lucru de dovedește că impactul a fost foarte puternic. Iată ce spun oficialii despre împrejurările în care s-a produs accidentul: Detasamentul de Pompieri Orsova intervine la un accident rutier soldat cu 3 victime (2 masini implicate) produs pe DN6 intre Orsova si Toplet . Circulatie inchisa. ISU MEHEDINTI.

O soferita a vrut sa iasa din parcare, dar nu s-a asigurat si mașina cu număr de Mehedinți a fost izbita in plin de o alta masină cu numpr de Caraș Severin. Un barbat de 58 de ani si doua femei care nu aveau acte, sunt cei decedati. Toti cei trei morti erau in masina care a vrut sa iasa din parcare. Soferul mașinii din Caraș Severin este în regulă, nu are răni grave.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informa la ora 21:20 că circulaţia rutieră este blocată pe DN6, în zona localităţii Valea Cernei, judeţul Mehedinţi, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. Se estimează că traficul va fi reluat în condiţii normale în aproximativ o oră.

Poliţia Rutieră efectuează cercetări pentru a stabili cauzele şi împrejurările în care s-a produs acest accident. Din primele cercetări se pare că este vorba de o depăşire neregulamentară. Ambele autoturisme implicate în accident sunt înmatriculate în judeţul Mehedinţi.

Comentarii

comentarii