ActualitatePolitică

VIDEO Tragedie – Tânăr de 15 ani mort în tabără la Crivaia, flacăra vieții s-a stins prea repede pentru Călin

Călin, un adolescent care sâmbătă a împlinit 15 ani și care se afla în stațiunea Crivaia de pe Muntele Semenic împreună cu un grup de elevi din Corabia – județul Olt, într-o tabără de matematică, a fost găsit mort în patul său din hotelul în care era cazat. Tragedia s-a petrecut duminică dimineaţă în jurul orei 9. Imediat s-a sunat la 112 iar la faţa locului a sosit o ambulanţă. Medicul a constata că tânărul a murit în urmă cu câteva ore și a anunțat imediat autoritățile. La fața locului au sosit polițiștii criminaliști şi prim-procurorul județului.

Adolescentul de 15 ani care a fost găsit mort, este din localitatea Corabia, judeţul Olt, iar în noaptea de sâmbătă spre duminică îşi sărbătorise ziua de naştere împreună cu tot grupul. Băiatul învăța foarte bine, a terminat ciclul gimnazial cu media 8,60 și intrase la cel mai renumit liceul din Corabia, la profilul de Matematică – Fizică. Era un băiat frumos și mereu vesel, glumele lui și vorbele de suflet erau apreciate de prieteni și colegi. Era mereu în centrul atenției și aseară, după terminarea focului de tabără, Călin le-a spus colegilor că nu vrea să dormă singur, că îi este urât să fie singur și s-a culcat în același pat cu colegul său de bancă – cel cu care se înțelegea cel mai bine.
calin print
Medicul care a constatat decesul, spune că, la o primă vedere, cel mai probabil băiatul ar fi decedat în urma unei asfixieri mecanice, însă legiştii vor fi cei care vor stabili cu exactitate cauza decesului. Băiatul a fost găsit mort de către colegii săi, cu capul în pernă, cu fața în jos.
calin1 print
Profesorii și colegii lui Călin au spus poliţiştilor că pe timpul nopţii, nu au auzit nimic suspect care să îi alarmeze. Tragedia s-a petrecut după ce adolescentul îşi serbase, în noaptea de sâmbătă spre duminică, ziua de naştere și tot grupul a participat la un foc de tabără.
calin
Petrecerea s-a încheiat la ora două, iar supraveghetorii din tabără spun că este exclus ca în tabără să se fi consumat alcool. Călin – care s-a nimerit să-și aniverseze ziua împreună cu fiica unui profesor însoțitor, a primit un tort și suc din partea gazdelor.
calin5
Soția unuia dintre profesorii care a însoțit și ea copiii în tabăra de la Crivaia, este medic pediatru primar la Secția de Pediatrie a Spitalului din Corabia și a spus că tânărul nu a prezentat nici un fel de simptome că nu s-a simți bine sau că ar fi bolnav.

Grupul de elevi din care făcea parte şi băiatul decedat se afla de şase zile la Crivaia, lângă lacul Văliug, în judeţul Caraş- Severin, şi urma ca duminică să plece spre casă. Tabăra nu avea avizul Inspectoratului Școlar Olt – așa cum cere procedura și nici unul dintre însoțitori nu a vrut să facă nici o declarație. Părinţii copilului au fost anunţaţi despre tragedie, ei fiind în drum spre Reșița la Spitalul Județean unde a fost depus trupul copilului de doar 15 ani.
calin3
Pe pagina de facebook a lui Călin, la una dintre poze, el a scris următoarele cuvinte: ,,Și n-am timp să mă joc. Viața-i scurtă! iar pe o alta: ,,Ajung unde ți-am promis și mă întorc în abis”. Călin era singur la părinți și înainte de a pleca în tabără, fusese într-o scurtă vacanță la nașa lui în comuna Răcăjdia – loc în care a stat aproape două săptămâni. Călin era un copil bun și iubit de toată lumea.
calin4
Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească pe bietul băiat.

Comentarii

comentarii