Video TRAIAN BĂSESCU: “ADIO PDL!”

base suspendat
“Să vedem dacă, în continuare, pot să fiu partener cu dumneavoastra”, a declarat preşedintele Traian Băsescu astăzi de la tribuna Convenţia Partidului Democrat Liberal. La câteva zeci de minute după ce Vasile Blaga a fost declarat oficial preşedinte al PDL, şeful statului Traian Băsescu a revenit printr-un mesaj video postat pe Facebook spunând că se desparte de organizaţia sa politică de suflet, Partidul Democrat Liberal, adaugând că aceştia “nu au înteles să fie democraţi“. Iată mesajul preşedintelui în întregime:

“Am văzut finalul convenției PDL. Am fost cinstit cu acest partid, i-am spus că după aceste alegeri ne vom alege fiecare drumul, modul cum n-au înțeles să fie democrați mă face să spun acum, definitiv și pentru totdeaua, Adio Partid Democrat. Astăzi ne-am despărțit. Ei nu mai sunt o piatră de moară pentru mine, eu nu mai sunt o piatră de moară pentru ei”, a transmis președintele țării.
“Mă voi dedica construcției unei alte soluții de dreapta, cu oameni cinstiți, cu oameni care nu fug cu urnele, cu oameni care acceptă dreptul democratic al contestației și vreau să știți că nu voi face nimic să aduc alături de mine vreo bucățică din PDL”, a mai precizat șeful statului.
Imediat după confirmarea ca preşedinte al PDL a lui Vasile Blaga, contracandidata acestuia la funcţia de preşedinte al partidului Elena Udrea, a depus o contestaţie. Vasile Blaga s-a arătat iritat de această contestare a rezultatului alegerilor spunând: “Şi eu am pierdut, dar nu am contestat niciodată corectitudinea colegilor mei. Din punctul meu de vedere lucrurile se încheie aici. Eu nu am umblat azi-noapte prin hoteluri, nu am dat mâncare! Eu nu am fost niciodată în PSD şi în PNL. Nu accept să-mi pună cineva la îndoială loialitatea după ce te-ai plimbat peste tot!” Comisia de validare a convenţiei PDL a respins contestaţia depusă de Elena Udrea.
Vasile Blaga a fost anunţat oficial câştigător al funcţiei de preşedinte al PDL, el obţinând 2344 voturi din totalul celor 4567 valabil exprimate de delegaţii la Convenţie, în timp ce Elena Udrea a întrunit 2014 voturi, iar Monica Macovei – 209, potrivit rezultatelor prezentate de Mircea Toader.

(V.P)
preluare stelian-tanase.ro/

Comentarii

comentarii

2 comentarii la „Video TRAIAN BĂSESCU: “ADIO PDL!”

 • 24 martie 2013 la 23:28
  Permalink

  Raspunzator pt. ce?
  chiar nu realizeaza natia româna ca acest personaj ce se numeste Basescu este doar O MARIONETA si ca România este defapt condusa din underground de mafia interlopa împreuna cu politicieni corupti pe care nu-i intereseaza bunastarea natiei ci bunastarea propriului buzunar?

 • 24 martie 2013 la 18:26
  Permalink

  Cine a facut posibila ascensiunea acestui individ -inconstient-este raspunzator, indiferent daca este persoana fizica sau persoana juridica…

Comentariile sunt închise.