VIDEO Tratament „la cadite” la Baile Herculane in Caras-Severin

În timp ce prin staţiune cam bate vântul şi abia dacă vezi picior de turist în această perioadă a anului, la numai 5 kilometri de Băile Herculane, nici nu se simte că
suntem în plin extra sezon.
Chiar dacă termometrele abia urca puţin peste 0 grade Celsius, bazinele cu apă sulfuroasă de pe malul râului Cerna sunt pline de amatori ai tratamentelor balneare în aer liber.

Fie vara, fie iarna, tratamentele alternative cu apă sulfuroasă de la izvoarele termale naturale de pe malul Cernei, atrag turişti din toate colţurile ţării. Cele 50 de grade Celsius ale apei din cădiţe, aşa cum sunt numite bazinele termale de lângă râu, fac că frigul să nu mai conteze.

Oamenii se simt în cădiţe ca peştele în apă şi spun că, după câteva cure în apele fierbinţi, durerile reumatismale dispar ca prin minune. Şi că tratamentul să fie complet, cei mai curajoşi experimentează şi duşurile scoţiene: direct din baia fierbinte de la 50 de grade, se aventurează în apele reci ale Cernei.
Şi unde mai pui că totul este …………..gratis.

Cădiţele termale se afla de-a lungul Drumului Naţional 67D Herculane- Baia de Aramă, la 5 km de intrarea în stațiunea Băile Herculane dinspre Baia de Aramă.

Comentarii

comentarii

Un comentariu la „VIDEO Tratament „la cadite” la Baile Herculane in Caras-Severin

  • 26 ianuarie 2016 la 21:28
    Permalink

    nu stiu cum ai nimerit balenele astea:==

Comentariile sunt închise.