Actualitate

VIDEO TREI BĂRBAȚI INTOXICAȚI ÎNTR-O PARCARE DE PE RAZA LOCALITĂȚII CORNEA

Vineri 17 noiembrie, în jurul orei 09:00, prin apel pe 112, am fost sesizaţi asupra faptului că, pe DN 6, între localităţile Domaşnea şi Cornea, trei persoane care curăţau interiorul unei cisterne de transport bere nu mai răspundeau şi se presupune că ar fi leşinat în urma intoxicării cu vaporii de bere. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă echipajul de pompieri de la Punctul de lucru din Băile Herculane, două echipaje ale Detaşamentului de Pompieri Caransebeş şi trei ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean, precum şi un echipaj al Poliţiei.

Cele trei persoane au fost extrase din interiorul autocisternei de către pompierii militari. Acestea erau în stare de inconştienţă și s-au început imediat manevrele de resuscitare, dar din nefericire, după aproximativ o oră, s-a declarat decesul celor trei.

Un echipaj de poliție s-a deplasat de îndată la fața locului însă, din nefericire, cei 3 bărbați au fost declarați decedați de către medici.
 
În cauză s-a deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, polițiștii efectuând cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii acestui eveniment. Dosarul se află sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș.

Doi dintre cei decedați sunt membrii ai aceleiași familii – respectiv tată și fiu. Cel de al treilea bărbat mort era șoferul autocisternei. Cei doi decedați erau tată și fiu și erau din satul Verendin. Aceștia erau angajații spălătoriei pe DN 6 deschisă la marginea unei parcări de pe DN6 din apropiere de comună Cornea. În urma lor au rămas 3 copii minori – trei fetițe dintre care cea mai mare abia are 14 ani. Și mai tragic este faptul că mama fetițelor este grav bolnavă. În urmă cu puțin timp, femeia a suferit un accident vascular cerebral.

Comentarii

comentarii