VIDEO Un autobuz a luat foc la Intim – Operatorul de transport public din Resita, nu te arde doar la buzunare – Iti da foc cu totul

La Reşita, autobuzele firmei care asigură transportul public de călători sunt un real pericol atât pentru pasageri cât şi pentru ceilalți participanţi la trafic. Asta în pofida faptului că reșițenii plătesc un preț enorm pentru o călătorie cu autobuzul in care iarna mori de frig, iar vara circuli in conditii de sauna. O demonstrează imaginile surprinse într-una dintre cele mai aglomerate intersecţii din oraş. Un autobuz cu călători, a luat, pur şi simplu, foc în trafic, în intersecția (sensul giratoriu cum i se mai spune) din cartierul Lunca Bârzavei.
Norocul căclătorilor a fost în șoferul autobuzului care atunci când a văzut fumul, nu s-a panicat, a oprit și a deschis usile, a ajutat la evacuarea pasagerilor, după care a acționat cu stingătoarele din dotare si a stins focul ce a izbucnit in spatele autobuzului. Din fericire nimeni nu a fost ranit.

Transportul public de călători în Reşita este asigurat de o firmă privată cu care primăria are contract până în luna august. Toate mijloacele de transport folosite sunt vechi şi uzate şi, deseori, se strică în trafic. Primăria Reşita nu va mai prelungii contractul cu această firmă şi a început demersurile pentru reinternalizarea serviciului de transport public de călători.

Șoferul a dat dovadă de spirit profesionist, a știut ce să facă și a intervenit la timp. În schimb un nene aflat și el pe acolo, se pare controlor ,,de belete” s-a băgat în seamă și sărea prin fața aparatului de filmat – culmea – cerând să nu-l filmeze deși nimeni nu avea treaba cu dânsul. Ba chiar a devenit si agresiv – soferul fiind acela ca l-a pus la punct.

Ca să realizeze cât este de ridicol, am lăsat materialul brut, neprelucrat. Poate învață și ați din această întâmplare si mai învata si ce este acela domeniul public.

Comentarii

comentarii