VIDEO Un barbat a disparut ca in pamant – El a plecat spre casa si nu a mai ajuns la domiciliu

UPDATE Am primit informații din surse sigure că din păcate, bărbatul dispărut a fost găsit decedat în zona Secu la câteva sute de metri de mașina sa. Poliția a demarat cercetările pentru a stabili împrejurările și cauza decesului lui AMZĂR GHEORGHE.

Poliţiştii din Oravița vă solicită sprijin în vederea depistării unui bărbat care a plecat spre domiciliul său și până în prezent nu a ajuns la familie. Cei care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea lui, sunt rugați să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.
La data de 3 septembrie a.c., poliţiştii din Oravița au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că tatăl ei AMZĂR GHEORGHE, în vârstă de 77 ani, a plecat din municipiul Reșița cu auto CS-29-AMZ spre domiciliul din Oravița, iar până în prezent nu a ajuns la destinație.
https://youtu.be/ZFdCclVsrtA
Au fost desfășurate toate activitățile procedurale, polițiștii efectuând investigații pentru identificarea bărbatului plecat voluntar. Mai exact, cu ajutorul polițiștilor, al pădurarilor și al voluntarilor, bărbatul a fost căutat în mai multe părți ale județului, dar fără nici un rezultat.

Semnalmente: înălţime 1,85 metri, atletic, greutate 110 kg., ochi căprui, păr cărunt.

La data plecării voluntare, bărbatul purta un tricou negru, pantaloni și încălțăminte de culoare neagră.

Bărbatul fusese la Resita la o nuntă, a stat câteva ore, după care, a pornit spre casă. Rudele l-au căutat peste tot: conform informatiilor, un ultim semnal telefonic a fost reperat din zona Muntelui Semenic. Ginerele bărbatului împreună cu mai mulți prieteni, au făcut și ei căutări pe munte cu ajutorul dronelor, dar fără nici un rezultat.

AMZĂR GHEORGHE, în vârstă de 77 ani, locuia la Oravița singur, oraș în care avea o mică afacere în domeniul construcțiilor. Soția lui se află la Deva unde au o altă casă. Este vorba de o firmă mică, dar care mergea bine, nu avea nici un fel de datorii. Chiar dacă are 77 de ani, bărbatul ducea o viață sportivă, era în permanentă mișcare și nimeni nu știe să fi avut dușmani sau persoane cu care să nu se înțeleagă. De asemenea, nu avea datorii sau bani dați împrumut cuiva. Nu suferea de nici o boală gravă ți nici tulburări de comportament nu a avut niciodată. Era un om perfect normal și era foarte activ. În timpul liber își vizita fiicele la Timișoara, sau mergea la Deva unde avea o altă casă și soția cu care se înțelegea perfect.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea bărbatului sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 sau să contacteze cea mai apropiată unite de politie.

Comentarii

comentarii