VIDEO Un bărbat de 47 de ani din Reşiţa, este cercetat şi audiat de procurori pentru corupere de minori

pedo internetProcurorii DIICOT Caraş-Severin, au intrat în această dimineaţă cu mandat de percheziţie şi reţinere, în casa unui reşiţean de 47 de ani. După o percheziţie domiciliară, bărbatul a fost reţinut şi condus la sediul Parchetului Caraş Severin. El este suspectat de acte sexuale cu minori şi de corupţie sexuală. Iniţial, bărbatul a fost dus la sediul DIICOT, după care, a fost condus la Parchet.
Se pare că individul acţiona după metoda clasică: pune ochii pe minori săraci, nu prea cuminţi şi care mai mult vagabondau prin oraş, îi ademenea cu bani, chiar dulciuri, dar şi cu alcool şi ţigări, şi-i determina pe minori să întreţină raporturi sexuale cu el.
VIDEO

Bărbatul era în vizorul oamenilor legii de ceva timp – perioadă în care a fost ,,filat” şi s-au strâns probe despre ce şi cum face, cum procedează şi ademeneşte copiii, mai ales cei ce proveneau din familii dezorganizate şi foarte săraci.
Reşiţeanul suspectat de astfel de fapte, a fost adus la Sediul Parchetului unde a fost și va mai fi interogat de către procurorii DIICOT și în urmăptoarele zile.
În urma investigaţiilor de până la această oră, s-a stabilit că Adrian V în vârstă de 47 de ani, necăsătorit, recruta minori, de sex masculin, ce proveneau din familii dezorganizate şi cu o stare materială precară. În schimbul unor sume de bani, cam 10 lei, minorii erau determinaţi să participe la acte sexuale cu acesta. El a fost reținut pentru 24 de ore iar joi va fi prezentat în fața judecătorilor care în funcție de probele de la dosar, vor decide dacă îl vor aresta sau nu.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de minori, act sexual cu un minor şi corupţie sexuală.

Comentarii

comentarii