VIDEO Un bărbat din Caransebeș a străbătut jumate de Europa cu cadavrul soției în autoturism

Caz șocant la Caransebeș – o femeie ucisă de soț în Portugalia, a fost transportată cu mașina, pe bancheta din spate, tocmai până la Caransebeș.

Totul s-a petrecut în urmă cu aproape o săptămână: soțul Ion – Ivan Șoma ( după cum îi spuneau apropiații) de 56 de ani, și-ar fi ucis soția – pe Dana Șoma de 44 de ani, cu o lovitură de cuțit în spate. Crima a survenit după o ceartă violentă între cei doi. Familia respectivă era stabilită în Portugalia de peste 15 ani și o duceau destul de bine. Lucrau amândoi, aveau o casă în satul Jupa de lângă Caransebeș, nu aveau copii, dar se cam certau. Soțul mai mare cu 10 ani ca soția și era foarte gelos. Cert este că sâmbătă, 15 noiembrie, între cei doi a avut loc o nouă ceartă care a degenerat iar rezultatul a fost decesul femeii.

[youtube id=”YNIEFGUbpeo”]

Fapta este foarte gravă, dar abia acum urmează grozăvia: Ivan a pus trupul Danei în mașina lor pe bancheta din spate într-o pătură și așa a străbătut câteva mii de km, a trecut cel puțin 10 frontiere ca să ajungă acasă. Tot acest drum, cu cadavrul soției pe bancheta din spate a mașinii.
Ajuns la Caransebeș, Ivan a mers direct la adresa unde locuia soacra sa, Giorgiana Câmpean și i-a povestit acesteia că Dana ar fi fost bolnavă și că ar fi murit din cauza cancerului iar el a adus-o acasă ca să o înmormânteze la Jupa. Giorgiana Câmpean nu și-a mai văzut fiica de 7 ani, vorbea săptămânal cu ea la telefon, dar nu știa că fiica sa să fie suferindă de vreo boală. Doamna Câmpean locuiește undeva într-o zonă izolată în afara orașului, într-un bloc de serviciu al CFR-ului.

În momentul în care Ivan a încercat să scoată, cadavrul din mașină, a intervenit unul dintre vecini care fiind de profesie jandarm, a realizat că ceva nu este în regulă, după care a anunțat poliția.
Bărbatul a fost arestat imediat și este în cercetări. Între timp, a sosit și un comunicat al Parchetului Caraș Severin în care se spune că în urma necropsiei, sunt suspiciuni de omor deoarece cauza decesului femeii este o lovitură de cuțit în spate care i-a secționat carotida și traheea.
La ora 17, Ivan Șoma a fost prezentat instanței de judecată care va decide în cazul său.
Vom reveni cu amânunte.


Comentarii

comentarii