VIDEO Un mort si un tanar in coma in urma accidentului din Bocsa

Update: Poliţia confirma unele zvonuri legate de accident. La volanul autoturismului care a lovit maşina de pâine se afla un tânăr de 17 ani. Deci – fără permis. În România permisul de conducere se obţine la 18 ani, la majorat.

UN grav accident de circulaţie a avut loc la Bocşa în această dimineață în jurul orei 6:20. Două autovehicule, un autoturism si o autoutilitara de pâine, s-au tamponat LA INTRAREA IN BOCSA VASIOVA, în apropierea intersecției cu Ocna de Fier pe strada T Vladimirescu, în curbă. În urma impactului au rezultat 6 victime dintre care UNA ESTE decedata.
Cinci persoane din autoturismul de fabricație germană – toți tineri – au fost transportați la UPU din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Reșița. Două persoane sunt în stare gravă iar ceilelți trei sunt răniți mai ușor. Cu toții sunt supuși investigațiilor medicale și se pare că doi dintre răniți vor fi trimiși la Spitalul Universitar din Timișoara. La ora 10, o mașina a ambulnței a plecat la Timișoara în jurul orei 10. Aceasta transportă un tânăr de 16 ani rănit foarte grav. „Tinerii au vârste cuprinse între 16 şi 23 de ani. Doi sunt în comă, în stare critică, iar alţi doi prezintă politraumatisme. Şoferul de pe maşina de panificaţie este decedat”, a afirmat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa, Diana Tobă.

La fața locului au plecat mai multe echipaje de ambulanță de la Bocșa și de la Reșița alături de pompierii militari și SVSU Bocșa. Polițiștii au izolat zona și au început cercetările.

Persoana decedata este soferul masinii cu paine. El lucra la brutăria Respicom din Reșița, are 51 de ani și lucra pe această rută de mai mulți ani. Impactul a fost asa de violent încât autoutilitara a fost distrusă și aruncată în șanț iar omul de la volan nu a mai avut nici o șansă.

Circulatia a fost oprita pe DN58B aproape două ore circulându-se intermitent. Polițiștii fac verificări, mai exact, dacă șoferii implicați în accident posedă permis de conducere, dacă transportul este legal, starea tehnică a autovehiculelor.

Vom reveni cu amănunte oferite de IPJ în cel mai scurt timp. Acestea sunt informaţii preliminare ce pot suferii modificări în funcţie de desfăşurarea evenimentului.


Vom reveni cu amanunte si pozitia oficiala a IPJ C-S.

Si o observatie a unei locuitoare din Resita, doamna Florica Molnar: ,,Eu nu mai pot, imi vine sa propun interdictia de a circulaa pe drumurile publice, asa vreo 200 de ani, pana ne civilizam! Bietul om, ce vina avea el? Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Am mai spus, in aceasta perioada (tine cam o luna) vin acasa tot felul de indivizi care sfideaza tot, dar tot! Unde sunt autoritatile, unde-i legea?”

Comentarii

comentarii

2 thoughts on “VIDEO Un mort si un tanar in coma in urma accidentului din Bocsa

  1. Sincere condoleanțe familiei. Îmi pare sincer rai să aud o așa veste Odihnește-te in pace d-le Leontin,și să fie țărâna ușoară Mi-a fost locatar pe vremuri, unul dintre poate cei mai buni. D–zeu să îl ierte. Sunt extrem de tristă de veste.

  2. Auziți și voi oameni buni ce aberații scot ciorile astea.. ca a explodat roata microbuzului … dar nu va aude Dumnezeu ..de jeguri ordinare .. Bocsa e condusă de aceste jeguri ordinare poliția nu face nimic nu ca e depașită de situație le dau câte 100 de euro și le pupa mâinile Dacă era tatăl meu sau vreoun neam cu mn mergeam pana in pânzele albe ca aceste jeguri sa plătească sa plătească și puiul de cioara care a cauzat accidentul ce a pățit bietul om .. mergi regulamentar și vine un borât de-asta care se crede șmecher ca e copilul lui Jâla sa meargă cu 200 / h .. sper ca poliția sa nu doarmă și sa se facă dreptate… Din cauza jegurilor ăstora suntem de mirul lumii peste tot in lume CIORI BOTATE sa treceti și voi prin durerea ce o simte familia acestui OM Sper sa se curețe Bocsa cât mai repede de voi BORATIILOR. 

  3. Statul cu radarul este praf in ochi.politia rutieră din Bocsa știe foarte bine cine sunt „pralele țigănești fără permis cu limuzine de lux care se plimba prin Bocsa” dar închid ochii.Schimbare totala la Poliţia Bocsa serviciul rutier ar fi soluția dreapta și corecta.

  4. Țiganii și interlopii fac legea in Bocsa Poliţia depașită de situatie

Comments are closed.