VIDEO Un schior a făcut infarct pe pârtia de schi de la Casa Baraj Valiug

A făcut infarct pe pârtia de schiat la Văliug, mai exact, pârtia de la Casa baraj.
Un bărbat de 58 de ani din Timișoara, a venit în această dimineață împreună cu mai mulți amici, la schiat pe pârtia de la Casa Baraj. Omul a făcut vreo două ture după care, la baza pârtiei, a simțit că i se face rău. În câteva secunde, ditamai bărbatul s-a prăbușit în stratul de zăpadă și a rămas nemișcat. Cei din jur au strigat după ajutor, s-a încercat resuscitarea minute bune- trei medici aflați în zonă au făcut și ei tot ce era în puterea lor să facă – timp în care a sosit de la Reșița o ambulanță de grad zero, pentru coronarieni.

[youtube id=”RnZITFkRRN4″]

Medicul și personalul medical de pe mașina de ambulanță au continuat manevrele de resuscitare și bărbatul a fost transportat la Spitalul de urgență din Reșița unde s-a făcut tot ce era de posibil din punct de vedere medical.
Din nefericire, se pare că atât i-a fost omului firul vieții fiindcă, în pofida efortului depus de medici, funcțiile vitale s-au deteriorat tot mai mult și în final, lumânarea vieții s-a stins pentru bărbatul de 55 de ani.

Surse apropiate bărbatului, spun că acesta era un tip sportiv, sănătos și mai ales, omul nu se știa cu probleme cardiace. Acum, la morga spitalului din Reșița sunt așteptați aparținătorii omului pentru a face formele legale și a-l transporta la Timișoara. Soția și fiica bărbatului sunt plecate din țară; una fiind într-un stat arab iar cealaltă, în Canada.
Condoleanțe familiei si Dumnezeu sa-l odihneasca!

video youtube
foto internet (radioresita)

Comentarii

comentarii