VIDEO UN SUPORTER CEH A URINAT PE O CERȘETOARE

Încă un caz de atac la adresa cerșetorilor scandalizează Europa. Un suporter cheh a urinat pe o cerșetoare rromă în Italia. La numai două zile după ce un grup de suporteri olandezi a umilit un grup de cerșetoare românce din capitala Spaniei, un caz și mai urât este dezvăluit de presa internațională. Cotidianul spaniol El Pais a făcut astăzi o dezvăluire incredibilă prin publicarea unui filmuleț în care apare un suporter a echipei Sparta Praga cum urinează, pe podul Sant Angelor din Roma, pe o femeie rromă care cerșea.

Scena s-a petrecut înainte meciului de fotbal dintre echipa italiană Lazio Roma și Sparta Praga, meci care a avut loc aseară și a desemnat echipa care va merge în sferturile competiției Europa League. Înainte de meci, suporterii cehi au făcut o plimbare prin capitala Romei, plimbare care probabil va rămâne în istoria gesturilor incalificabile făcute de suporterii echipelor de fotbal.

Tot incidentul a fost surprins de un spaniol care se află în vacanță în Italia, spaniol care a filmat incidentul și l-a trimis presei din Spania care a preluat în majoritatea ei, filmulețul făcut cu un telefon mobil. În filmuleț se observă cu cel puțin un suporter se oprește lângă cerșetoare și pare că urinează pe femeia care stă cu capul plecat. Imediat după acest gest femeia se ridică nedumerită și părăsește locul în care cerșea în timp ce un suporter ceh, care se pare că urinase mai devreme pe femeie, face gesturi indecente.

Din păcate acest incident, care este atât de apropiat ca și dată de gestul suporterilor olandezi din Spania, ridică semne mari de întrebare cu referire la o creștere alarmantă a extremismului în Europa, mai ales în rândul suporterilor echipelor de fotbal.

Dacă în ceea ce privește incidentul din Spania, inclusiv premierul spaniol a intervenit și a declarat că este cel mai umilitor gest pe care l-a văzut vreodată, iar clubul olandez de fotbal s-a delimitat clar de suporterii care i-au umilit pe cerșetori, în acest caz încă nu au apărut reacții. În schimb este de așteptat ca acestea să apară deoarece filmulețul este preluat de întreaga presă internațională, care condamnă în cor un astfel de comportament.

Vezi mai jos filmulețul care începe să facă înconjurul lumii:

Comentarii

comentarii

One thought on “VIDEO UN SUPORTER CEH A URINAT PE O CERȘETOARE

  1. Da ! Este un gest ÎNJOSITOR, DISCRIMINATOR si JIGNITOR dar totodata este si un SEMNAL DE ALARMA ce ar trebui sa dea autoritatilor române de gîndit deoarece europa s-a cam saturat pîna peste cap de TIGANII CERSETORI din ROMÂNIA, tigani nespalati cu saptamînile, tigani ce arata o saracie prefacuta, înselatoare cu interes de cîstig (deoarece dupa ce-si termina „programul” de cerseala se urca în BMW rîzînd în zeflemea ascultînd manele în timp ce-si schimba hainele mizerabile de cersetoare cu cele curate de fite) ce-si fac veacul prin vestul europei, nu exista intersectie sau eveniment unde sa nu te împiedici de ei si daca nu le dai ce vor, te înjura pe româneste de te spurca, te înjura de mama si blesteama în modul cel mai ordinar ba mai rau, risti sa te si scuipe. Ca unii mai slabi de înger o iau razna si se pisa pe ei, nu-i de mirare.

Comments are closed.