VIDEO Un tanar a murit intr-un grav accident la intersecția cu Conutel Banat pe DN 58 – Reșița – Caransebeș

Un grav accident de circulație a avut loc aseară în jurul orei 17 pe DN 58 Reșița – Caransebeș. Nefericitul eveniment rutier s-a petrecut pe o porțiune de drum drept, mai exact, în apropierea intersecției cu drumul județean ce duce la Cornuțel Banat.
Șoferul unui autoturism marca Peujeot ce rula cu mare viteză dinspre Caransebeș spre Reșița, pe o porțiune de drum perfect drept, vrea să evite un suv ce rula în aceeași direcție de mers și care semnalizase că vrea să intre spre Cornuțel, pierde controlul volanului, iese pe marginea drumului unde lovește un Cielo parcat în afara carosabilului și de aici este proiectat într-un TIR autototren aflat și el în afara spațiului de rulare după care autoturismul este aruncat în șanț.

Impactul a fost foarte violent iar Peujeot-ul a fost ,,boțit” în așa hal încât șoferul grav rănit și intrat în stare de inconștiență, a rămas încarcerat între fiarele mașinii. La fața locului a sosit un echipaj de descarcerare de la ISU Caransebeș care a tăiat mașina pentru a scoate victima dintre fiare, iar un echipaj al Ambulanței Caransebeș, a preluat rănitul aflat în stare de comă și grav rănit la cap și a pornit înspre Reșița. În întâmpinarea mașinii de la Caransebeș, a sosit un echipaj al Ambulanței Reșița care a preluat accidentatul și l-a transportat la UPU la Spitalul Județean de Urgență Reșița, dar cu tot efortul medicului de pe ambulanță și al colectivului de UPU Reșița, bărbatul de 24 de ani, a murit. Era grav rănit la cap și avusese și hemoragie internă masivă.

Inițial nu s-a știut cine este victima fiindcă bărbatul nu avea nici un act la el. Pe surse am aflat că autoturismul a fost cumpărat marți din Timișoara iar tânărul probabil o fi dorit să îi facă o probă – probabil de aici viteza și pierderea controlului volanului pe drum drept.
Un echipaj format din 3 polițiști au început cercetarile pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat și împrejurările în care s-a produs accidentul.

Poate cu această ocazie unii dintre domnii polițiști, vor afla sau își vor reaminti ce înseamnă domeniul public, spațiul public și faptul că atunci când se află în misiune, cel puțin atunci când li se solicită acest lucru, trebuie să se legitimeze – fie cu insigna cu număr de ordine, fie cu ecuson de serviciu. Considerăm că de această dată a fost doar o ,,scăpare sau omisiune” al acestui amănunt și nu necunoaștere sau rea voință. Atitudinea dânșilor poate fi interpretată și ca obstrucționarea presei și a liberului acces al publicului la informație.

Circulația pe DN 58 între Reșița și Caransebeș a fost îngreunată mai bine de două ore.

Comentarii

comentarii