VIDEO Unii reșițeni au dat dovada de simt civic, dar mai trebuie

Primăria Municipiului Reşiţa mulţumeşte pe această cale tuturor agenţilor economici, instituţiilor publice, asociaţiilor de locatari/proprietari precum şi tuturor persoanelor juridice şi fizice care au înţeles să se implice şi să îşi dovedească spiritul civic privind asigurarea unui climat normal desfăşurării activităţilor economice şi social-culturale în municipiu.

[youtube id=”MumfPbyR2C8″]

Mulți au înțeles că pot face acest blucru prin îndepărtarea zăpezii şi a gheţii pentru o circulaţie normală a pietonilor, obligaţii prevăzute în HCL 69/2014 privind măsurile necesare pentru buna gospodărire a municipiului.

,,Având în vedere că participarea la activităţile edilitar-gospodăreşti constituie o obligaţie permanentă dar şi condiţiile meteorologice specifice acestui sezon, vă solicităm, în continuare, să respectaţi obligaţiile ce vă revin – îndepărtarea zăpezii, a gheţii, a ţurţurilor de gheaţă de pe acoperişurile clădirilor, pentru evitarea producerii unor evenimente nedorite” se mai spune în comunicatul de presă semnat de Roxana Topală, purtătorul de cuvânt al primăriei.

În acest sens, Primaria a intervenit în mod direct: angajatii de la Serviciul de dezăpezire au intervenit direct și au împrăștiat sare pe trotuare – mai ales în locurile publice cum ar fi stații de autobuz, pasarele sau culoare.

Un cetățean, Paul – căruia îi mulțumim și pe această cale- ne-a trimis la redacția fotografii și un mic film cu aceasta acțiune.

Comentarii

comentarii