VIDEO UPDATE Cum poți să rămâi fără mașină în ajun de sărbători Accident la Moniom la RAR

UPDATE IPJ CARAS SEVERIN Iată ce spune și poliție despre acest caz:

Accident pe DN 58

În dimineaţa zilei de 16 decembrie a.c., poliţiştii au intervenit la un accident produs pe DN 58 B, în afara municipiului Reşiţa.
Echipa deplasată la faţa locului a constatat, din primele cercetări, că în timp ce P.S., în vârstă de 46 de ani, conducea un autoturism din direcţia Reşiţa spre Bocşa, nu a adaptat viteza într-o curbă periculoasă, a pierdut controlul volanului şi a intrat în şanţul de scurgere a apei pluviale din afara părţii carosabile.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a pasagerei P.N., de 46 de ani, căruia i-au fost acordate îngrijiri medicale la Spitalul Judeţean Reşiţa.
Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Ancuța Chețan PR – IPJ CS

Asta a dovedit-o o familie din Reșița care a avut ghinionul de a se da peste cap cu mașina.
Mai exact, totul s-a petrecut pe DN 58A pe drumul ce leagă Reșița de Timișoara.

[youtube id=”8zh3BORPHt0″]

Fără a ține seama de starea carosabilului ud și chir cu porțiuni de mâzgă, șoferul a apăsat mai tare pe accelerație, autoturismul a scăpat de sub control, a intrat în derapaj, iar la o curbă la dreapta, mașina a ținut-o tot în față. Șoferul spune că ar fi derapat pe mâzgă.

Cert este că autoturismul a ieșit în decor, s-a dat peste cap după care s-a oprit pe roți. ,,În autoturism se aflau două persoane, soț și soție. Au ieșit singuri din mașină, soțul era în stare foarte bună, soția – mai degrabă în stare de șoc. Am transportat-o la UPU pentru un control mai amănunțit” a declarat medicul Ștefan Lisi de la SJA Caraș Severin sosit primul la locul accidentului.

Dacă cei doi soți au avut noroc și sunt relativ bine, despre autoturism nu se poate spune același lucru: în urma nefericitului eveniment rutier, bietul vehicul mai este bun de vânzare, dar cu bucata. Avariile sunt în proporție de peste 70%.

Comentarii

comentarii