VIDEO UPDATE Plonjon cu Passat-ul de la 15 metri în albia Cernei la Herculane

UPDATE Iată ce spune și poliția despre acest caz. Între timp, am aflat că în mașină au fost doi tineri, nu doar șoferul și că, din fericire, amândoi sunt bine- merci, fără răni care să le pună viața în primejdie. Dar, să lăsăm poliția să vorbească:

Accident pe strada Trandafirilor

În dimineaţa zilei de 19 aprilie, poliţiştii au intervenit la un accident produs pe strada Trandafirilor din Băile Herculane.
Din cercetările efectuate la faţa locului s-a stabilit că în timp ce conducea un autoturism, un tânăr în vârstă de 19 ani, a pierdut controlul volanului într-o curbă şi s-a răsturnat în albia râului Cerna.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a şoferului şi a pasagerului în vârstă de 21 de ani. Victimelor le-au fost acordate îngrijiri medicale la Spitalul Municipal Orşova fără a rămâne internaţi.

Conducătorului autoturismului a refuzat să fie testat cu aparatul alcooltest sau să-i fie recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi refuzul conducătorului auto de a se supune prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei

Întrebare de baraj: Cum poți transforma un Volkswagen Passat TDI , de câteva mii bune de euro și aproape nou, într-un morman de fier vechi?
Răpunsul este simplu de tot : îl dai pe mâna unui puști de vreo 19 ani, cu fumuri și fițe și fără experință la volan.

[youtube id=”4k8J9TfmV6c”]

Așa cum s-a întâmplat zilele trecute la Băile Herculane când un asemenea tânăr, la volanul unui Volkswagen passat TDI, a reușit performanța să plonjeze cu mașina de pe pod, direct în apele Cernei. Mai exact, în apa de la malul râului.

În urma zborului, dar mai ales a impactului, mașina s-a făcut zob. Din fericire, tânărul a scăpat aproape neatins. Plus-minus cucuiele de rigoare.

Mașina a fost scoasă cu macaraua – doar are bunicul destule- după care, a ajuns la fier vechi.
Se pare că tânărul era singur în mașină fiindcă nu s-a auzit de persoane accidentate sau alte probleme legate de accident. În aceste condiții, tânărul a rămas cu paguba și probabil o lecție bune de acum înainte pe când se va mai afla la volan. Plus un dosar penal, probabil.

Ori ce asemănare cu oarece personaj din lumea mondenă a Herculanelor, este total întâmplătoare.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments