VIDEO Vicele CJ, Ionesie Ghiorghioni, a fost arestat pentru 30 de zile

Vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Ionesie Ghiorghioni, și nepotul acestuia, Cosmin Ghiorghioni, au fost duși astăzi, la ora 12.50, la Tribunalul Timiș, unde s-a judecat solicitarea DNA de arestare preventivă pe 30 de zile.
Vă reamintim că, ieri, cei doi au fost reținuți după ce vicepreședintele CJ a fost prins în flagrant în biroul său de la Consiliul județean când primea 20.000 de lei, o nouă tranșă din șpaga pentru contracte de întreținere și deszăpezire a drumurilor. Ulterior, în timpul perchezițiilor, în seiful găsit în locuința sa au fost descoperite mai multe bancnote primite anterior ca șpagă de la soția denunțătorului din dosar.

[youtube id=”bZpyVOLPRiI”]

Vezi aici ce s-a întâmplat ieri la Reșița.

Cosmin Ghiorghioni a susținut în fața instanței că nu știa pentru ce sunt banii și că a fost doar un intermediar. În ultima său cuvânt, Ionesie Ghiorghioni a cerut să fie cercetat în stare de libertate, ca să se poată întoarce la CJ Caraș-Severin, pentru că a făcut multe fapte bune și a fost implicat în proiecte pe fonduri europene. Instanța a rămas în pronunțare. UPDATE 3 Tribunalul Timiș a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Ionesie Ghiorghioni, vicepreședintele CJ Caraș-Severin, iar nepotului acestuia, Cosmin Ghiorghioni, control judiciar pentru 60 de zile.

Ionesie Ghiorghioni, vicepreședintele CJ Caraș-Severin, este apărat în instanță de avocatul Cosmin Bolosin.

Preluare, citește mai multe pe http://www.pressalert.ro/
foto: pressalert

Comentarii

comentarii