ActualitateFără categorieSănatateUtilitare

VIDEO Băile Herculane îşi aşteaptă petrecăreţii pentru revelion cu condiții regești

Herculane Pasti (4)

Herculane Pasti (37)Dacă sărbătoarea Crăciunului este pe sfârșite, în doar câteva zile, românii vor sărbătorii trecerea la noul an, revelionul.

Unii petrec acasă, alţii merg la prieteni, dar sunt şi din cei ce caută confortul şi ineditul unei staţiuni, a unui hotel unde să aibă totul de-a gata.
O astfel de destinaţie de revelionul este şi staţiunea Băile Herculane. Noi vom vorbi despre complexul hotelier Diana- Afrodita. Fiecare unitate hotelieră se întrece în oferte care mai de care. Principala atracţie la Herculane rămâne totuşi apa termală cu care se spune că s-ar fi tratat şi Hercule cel viteaz. Cert este că pe la termele din Valea Cernei au trecut şi nobili şi împăraţi romani. O astfel de apă și condiții regești găsiți la cele două hoteluri.
Hotelurile au fost ocupate în parte de cei ce au petrecut la Băile Herculane Crăciunul. Acum, hotelierii şi proprietarii de pensiuni se pregătesc pentru revelion. Ofertele merg de la trei la patru nopţi de cazare iar preţul variază între 800 şi 1200 de lei de persoană în sistem all inclusive. Complexul Diana- Afrodita, este singurul din Banat care oferă acest sistem de tratament al turiștilor. Adică, din momentul în care ai intrat în hotel, nu te mai intereseayă nimic, sau aproape nimic. Asta înseamnă că hotelul respectiv oferă de la cazare şi masă şi până la relaxarea în piscină, jacuzi, saună sau bazin. În afară de asta, turiştii au la dispoziţie alte mijloace de relaxare cum ar fi masajul de diferite tipuri, săli de gimnastică sau tratamente cosmetice.
Meniul este unul sofisticat şi variat de la preparate din somn şi până la tradiţionalele sărmăluţe, fripturile sau ciorba de potroace. Nici muzica nu a fost lăsată de o parte fiind invitate formaţii de la muzica uşoară şi până la dj care să întreţină atmosfera de petrecere.
Cele 800 de locuri în cele două mari hoteluri au fost aproape epuizate, la ora actuală mai fiind disponibile în jur de 25 de camere. În cazul în care optați pentru această destinație, ar fi bine să vă interesați dinainte dacă mai sunt locuri libere.

Comentarii

comentarii