UPDATE EXCLUSIV FOTOGALERIE VIDEO O garsoniera de pe Aleea Gugu a sărit în aer

UPDATE

O explozie a avut loc in jurul orei 12 la un bloc de garsoniere de pe Aleea Gugu din cartierul reşiţea, Lunca Bârzavei.

 

 

În urma exploziei care a distrus în totalitatea o garsonieră şi a mai avariat cel puţin alte 15, o persoană este grav rănită iar alte două sunt cu arsuri mai ușoare. Cei trei au fost transportaţi la spital iar alte două persoane au rămas blocate în case de mobilele căzute şi uşile strâmbe. Oamenii sunt în perfectă stare de sănătate, doar că sunt speriaţi şi blocaţi în case până ce pompierii îi vor elibera.

Cel puțin două garsoniere sunt de nelocuit iar în celelalte vor trebui făcute lucrări ample de reparaţii. 15 persoane vor trebui cazate în spaţii ale primăriei

Peretele garsonierei în care a avut loc explozia a ajuns la parter. Bucăţile din geam şi alte lucruri pulverizate din garsonieră, au ajuns şi la 100 de metri de locul exploziei aruncate de suflu. Cel mai probabil, explozia a pornit de la o acumulare de gaz. Cei de la E-on au oprit alimentarea cu gaze a blocului.

Un bărbat cu arsuri pe cel puţin 60% pe suprafaţa corpului, cel de unde a pornit explozia, a fost trimişi cu un elicopter SMURD la Spitalul de arşi din Bucureşti.

Primarul oraşului, Mihai Stepanescu, a convocat un comandament de urgenţă care a stabilit locurile de cazare pentru cei care au rămas fără locuinţe precum şi un dispozitiv de pază al blocului. Primarul spune că administraţia publică va face toate demersurile pentru ca oamenii să îşi poată repara locuinţele- chiar dacă este vb de proprietate privată.

O ex0lozie a avut loc in jurul orei 12 la un bloc de garsoniere de pe Aleea Gugu din apropierea Renk/ului. O persoana este grav rănită iar alte două sunt cu arsuri mai ușoare. Cel puți două garsoniere sunt de nelocuit în acest moment. Vom reveni cu amănunte.

Comentarii

comentarii