@Breaking newsPolitie

Viteza l-a băgat în sant- Imagini de cascadorie langa Remetea pe DN58A

Viteza l-a băgat în sant- Imagini de cascadorie. Ploaia a dat deja peste cap planurile multor șoferi de a ajunge sănătoși acasă. Și asta numai din vina lor. Viteza neadaptată la drumul ud și în curbă, plus ceva cauciucuri uzate mai mult decât suficient ca să nu mai prezinte siguranţă, au dus la producerea unui accident de circulaţie pe DN58 A. Mai exact, între Remetea şi Lugoj – undeva pe dealurile Remetei.

Autoutilitara, a părăsit carosabilul, s-a întors, s-a răsucit şi s-a oprit într-o poziţie ireală pe o parte cu rotile în sus în şanţul din marginea drumului.

Norocul şoferului a fost tocmai adâncimea șanțului – altfel, maşina ajungea în fundul râpei. Șofer a scăpat aproape nevătămat și ……dus a fost. Probabil prin tufe să scape de emoţia prin care a trecut. Sau, o fi ,,discutat ” cu Bacchus înainte de a urca la volan? De iesit, a ieșit din cabina pe ușa pasagerului care a rămas deschisă. Cert este că mașina a suferit avarii destul de mici, având în vedere că farurile au rămas aprinse.

Viteza l-a băgat în sant- Imagini de cascadorie. Informatiile sunt preliminare culese la fața locului și pot suferi modificari. De șofer, n-am dat. Vom reveni cu amănunte. Asta în cazul în care proprietarul anunţa accidentul. Dar, nefiind vorba de persoane rănite sau alte autovehicule implicate în eveniment, şoferul poate lăsa lucrurile aşa cum sunt. Îşi ia maşina şi o repară singur, pe cheltuiala sa.

Comentarii

comentarii