Viteza si carosabilul alunecos arunca masinile cu rotile in sus VIDEO

Vremea rea si capricioasa cu temperaturi de iarnă în plină primăvară coropborate cu viteza neadecvată și nepriceperea unor șoferi, a dus la producerea unor evenimente rutiere și în Caraș Severin.
Zilele trecut, un tir s-a răsturnat pe DN58 în comuna Băuțar în momentul în care șoferul a intrat într-o curbă în mijlocul localității. Numai norocul a făcut ca în acel moment să nu treacă din sens opus un autoturism pe drumul deosebit de circulat care leagă Banatul de Ardeal. Din fericire, deși în cabină se aflau două persoane, nimeni nu a fost rănit. Tir-ul a fost ridicat a doua zi cu ajutorul unei macarale.

Cel de al doilea accident s-a petrecut aseară pe DJ581 – drum ce leagă Resita de Oravița, când un tănăr, în apropiere de Lupac, nu a adaptat viteza la condițiile de carosabil ud și alunecos. El a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe carosabil rostogolindu-se de mai multe ori si s-a oprit cu roțile în sus în pârâul din marginea drumului la o distanta de vreo 15 m de șosea.

În mașina adusă de câteva zile din străinătate și care avea numere roșii, se aflau doi tineri. Norocul lor a fost că purtau centurile de siguranță și nimeni nu a fost rănit. Tânărul motivează pierderea controlului asupra mașinii prin faptul că un alt autoturism i-ar fi tăiat calea, dar nu spune nimic de viteză.

Pe ambele drumuri, circulația a fost îngreunată minute bune până ce mașinile au fost ridicate pe roți și transportate de acolo.

Comentarii

comentarii