Vizită neașteptată la Centrul Primăvara, pompierii au devenit prietenii copiilor

Sirenele au rasunat astazi in curtea Centrului de incluziune ,,Primăvara” din Reșița. Cu toate că sirenele au sunat iar girofarul arăta ca este vorba de ,,pericol” din fericire, nu a fost vorba de nici un incendiu sau vreo situație specială.
Copiii au fost vizitati de pompieri care au venit la Centru cu mașini autospeciale. Asa ca picii au putut sa urce in ele, iar atractia zilei au fost sirenele care au răsunat mai ceva ca atunci când pericolul este real și mai ales, mânuirea furtunului cu apă. Bine înțeles că ,,piesa de bază” a fost pompierul cel viteaz și frumos care cu o răbdare de unchiuleț sau frate mai mare, i-a învățat pe cei mici cum se ține un furtun și mai ales ,,cum se trage cu el”.
La autospeciala cu furtun a pompierilor, micutii s-au simtit adevarati salvatori și au ținut de furtun cor la cot cu pompierul.
După ce s-au săturat de furtun și de apă, micutii, dar și părinții și bunicii însoțitori, au fost instruiti de pompieri cum sa actioneze in situatii de risc, adica atunci cand izbucneste un incendiu.
De menționat că toți părinți și-au dat acordul ca cei mici să apară în acest material video realizat de prietenul Cipi Cuciureanu.

[youtube id=” t9AknwgVxp8″]

Comentarii

comentarii