Vorbitul la telefon, era să-i aducă moartea – Grav accident de circulaţie VIDEO

În această dimineață, mai exact – ora 07.50, pe DN58 la km 18+627, în afara localității Brebu spre Caransebeș, a avut loc un grav accident de circulație în urma căruia doi bărbaţi au ajuns la spital şi două autoturisme au fost distruse.

În timp ce rula cu viteză dinspre Reşita spre Caransebeş, un tânăr de 19 ani din București, având alte preocupări de natură a-i distrage atenția în mod periculos, prin folosirea telefonului mobil, a pătruns pe sensul opus cu autoturismul și a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară, condusă regulamentar de un bărbat de 34 de ani, tot din București.

Așa cum se întâmplă mai totdeauna, în urma impactului frontal, a rezultat un rănit grav – adică bărbatul din autoutilitară și un rănit ușor – adică autorul accidentului.

Cei doi au fost transportaţi la Spitalul de urgenţă. nici unul nu a consumat alcool iar poliţiştii au deschis un dosar în cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Circulaţia a fost aoprita mai bine de o jumătate de ora iar coloana de maşini s-a întins pe mai bine de 4 km.

Comentarii

comentarii

Comentariile sunt închise.