Vrei sa fii la moda ? Poartă pantalonii scurți bărbătești cu stil

Vrei sa fii la moda ? Poartă pantalonii scurți bărbătești cu stil. Când vine vorba despre pantaloni scurti de barbati pentru vara, opțiunile sunt destul de variate. Ține minte că tonurile de gri, negrul, albul, navy-ul sau kaki-ul sunt alegeri sigure și classy în același timp. Ferește-te de modelele cu buzunare, printuri prea mari sau logo-uri exagerate, mai ales dacă e vorba despre cei cu care ieși în oraș. De asemenea, verifică să nu fie pătați sau rupți. O mică atenție trebuie să o ai și la șosete. Dacă optezi pentru mocasini, trebuie să ai soșete invizibile sau să renunți de tot la ele. La teniși și sneakerși sunt acceptate variantele scurte, iar la sandale cred că vă imaginați.

Important este să alegi perechea de pantaloni potrivită, în funcție de locul în care o vei purta. Mai jos găsești câteva idei:

În parc

Pantalonii tip chino sunt o alegere smart. Îi poți găsi cu diferite imprimeuri, dar în partea de sus trebuie să folosești ceva foarte simplu sau culori uni, care îți permit să te joci cu imprimeuri sau mesaje. Pentru un look șic sau dacă ți se par mai lungi, le poți răsuci tivul. Mai ai nevoie de un tricou cool, o jachetă bomber, iar în picioare poți încerca produsele Skechers, care te ispitesc cu modele colorate, comode și care îți oferă un aer tineresc.

Dacă mergi la întâlnire, poți să îi combini cu o cămașă cu mâneci lungi, pe care le poți răsuci, și, dacă e prea rece, poți avea și un pulover anchior.

La piscină

Șortul de baie modern are o croială echilibrată, cu o lărgime moderată și lungime, oferind celui care îi poartă flexibilitate în mișcare. Te poți bucura de materiale care se usucă rapid, culori vii și, de ce nu, imprimeuri care ies la iveală în contact cu apa. Modelele mai scurte complimenteză picioarele lungi și foarte bine lucrate.

La shopping

Variantele peste genunchi pot fi o opțiune dacă le îndepărtezi aspectul de pantaloni de pescar. Combină-le cu un tricou, un sacou din in și teniși și vei vedea că se schimbă datele problemei. Totuși, dacă ești mic de înălțime, ar fi bine să eviți acest model pentru că scurtează vizual piciorul.

Pentru sport

Poți alege între modelele din bumbac, care sunt foarte comode, împreună cu un tricou sau un hanorac și o pereche de pantofi dedicați. Iar dacă mergi cu bicicleta, optează pentru leggings special concepuți, din materiale speciale și cu sistem de protecție.

La birou

Vrei sa fii la moda ? Poartă pantalonii scurți bărbătești cu stil. Îi purtăm sau nu la birou? Răspunsul este: …depinde. Depinde foarte mult de job-ul pe care îl ai și de poziția pe care o ocupi. În anumite situații, pot fi acceptați vinerea, dacă obișnuiți să stabiliți acel look special denumit Casual Friday.

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.