Vulpe vânător în plină acţiune în Munţii Ţarcu VIDEO

Vulpe vânător în plină acţiune în Munţii Ţarcu. Imagini amuzante cu o vulpe la vânătoare de rozătoare, într-o pădure din Caras Severin

 

Imagini amuzante cu o vulpe la vânătoare de rozătoare, filmate într-o pădure administrată de Ocolul Silvic Teregova, au fost publicate de Romsilva pe Facebook.

 

Vulpe la vânătoare la Ocolul Silvic Teregova din cadrul Romsilva

Vulpe vânător în plină acțiune în Munții Țarcu 😊 Imaginile amuzante cu o vulpe la vânătoare de rozătoare au fost filmate de colegul nostru Petru Stoicănescu într-o pădure administrată de Ocolul Silvic Teregova.Pădurile administrate de Ocolul Silvic Teregova, din cadrul Direcției Silvice Caraș-Severin, constituie un habitat corespunzător, ce oferă faunei condiții bune de liniște, hrană și adăpost. Direcția Silvică Caraș-Severin administrează o suprafață de circa 350.000 de hectare de păduri prin intermediul a 17 ocoale silvice. Cel amintit mai sus, Ocolul Silvic Teregova, gospodărește circa 25.000 de hectare.Credit video: Petru Stoicănescu, Direcția Silvică Caraș – Severin***** Fox hunting at Teregova Forest District in Caraș – Severin County, in #Romania #DezvoltareDurabilă #ConteazăPentruViitor #Păduri #Silvicultură#România #Natură #Forests #Teregova #Caraș #CarașSeverin

Publicată de Regia Nationala a Padurilor – Romsilva pe Miercuri, 12 februarie 2020

 

Pădurile administrate de Ocolul Silvic Teregova, din cadrul Direcţiei Silvice Caraş-Severin, constituie un habitat corespunzător, ce oferă faunei condiţii bune de linişte, hrană şi adăpost.

 

Direcţia Silvică Caraş-Severin administrează o suprafaţă de circa 350.000 de hectare de păduri prin intermediul a 17 ocoale silvice. Ocolul Silvic Teregova gospodăreşte circa 25.000 de hectare.

 

Sursa: „Vulpe vânător în plină acţiune în Munţii Ţarcu”, îşi intitulează Romsilva postarea.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments